Over ons Over ons


Algemeen
Bij ons u kunt rekenen op een echt andere aanpak. Waaraan merkt u dit?

  • Uw eerste telefonische contact is doorgaans met een ervaringsdeskundige. Zij weten hoe moeilijk het is om de eerste stap naar ondersteuning te zetten. Zij kunnen u stimuleren, een luisterend oor bieden en met u zoeken naar uw persoonlijke voorkeuren.

  • Vervolggesprekken met een ervaringsdeskundige zijn mogelijk.

  • Aan de hand van kennismakingsverhalen op de website van Brijder Amstelland kiest u zelf uw behandelaar. Een klik met uw behandelaar bepaalt mede het succes van uw behandeling.

  • U bepaalt wanneer en waar u uw behandelaar wilt spreken. Dit kan ook buiten kantoortijden

  • Ook als partner of naastbetrokkene kunt u bij ons terecht voor vragen, advies en/of ondersteuning

Locatie
Wij werken niet vanaf een vaste locatie. Samen zoeken we een plek waar uw behandeling het beste plaats kan vinden. Wij zijn ook te vinden in Aalsmeer, Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel. Meer informatie over Brijder Web .

Voor verwijzers
Voor vragen of overleg kunt u direct contact opnemen tussen 10.00 en 15.00 uur met Brijder Web via: 085 - 88 87 333. Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken of een mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en in ieder geval binnen 24 uur. U kunt uw patiënten aanmelden via BrijderWebAmstelland@brijder.nl of cliënten zichzelf laten aanmelden op onze website.

Adres

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur

Aanmelden

U kunt zich direct bij ons aanmelden via de website.