Locaties Brijderweb

Amstelveen Brijder Web

Over ons


Algemeen

Bij ons kun je rekenen op een echt andere aanpak. Waaraan merk je dit?

  • Jouw eerste telefonische contact is doorgaans met een ervaringsdeskundige. Zij weten hoe moeilijk het is om de eerste stap naar ondersteuning te zetten. Zij kunnen je stimuleren, een luisterend oor bieden en met jou zoeken naar jouw persoonlijke voorkeuren.

  • Vervolggesprekken met een ervaringsdeskundige zijn mogelijk.

  • Aan de hand van kennismakingsverhalen op de website van Brijder Amstelland kies je zelf jouw behandelaar. Een klik met jouw behandelaar bepaalt mede het succes van jouw behandeling.

  • Je bepaalt wanneer en waar je jouw behandelaar wilt spreken. Dit kan ook buiten kantoortijden

  • Ook als partner of naastbetrokkene kun je bij ons terecht voor vragen, advies en/of ondersteuning

Locatie

Wij werken niet vanaf een vaste locatie. Samen zoeken we een plek waar jouw behandeling het beste plaats kan vinden. Wij zijn ook te vinden in Aalsmeer, Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel. Meer informatie over Brijder Web .

Voor verwijzers

Voor vragen of overleg kun je direct contact opnemen tussen 10.00 en 15.00 uur met Brijder Web via: 088 - 358 83 40. Buiten deze tijden kun je de voicemail inspreken of een mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op en in ieder geval binnen 24 uur. Je kunt jouw patiënten aanmelden via BrijderWebAmstelland@brijder.nl of cliënten zichzelf laten aanmelden op onze website.

Amstelveen Brijder Web

Adres

Laan van de Helende Meesters 433
1186 DL Amstelveen
088 358 83 40

Openingstijden

Werkdagen: - 17:00 uur

Aanmelden

Je kunt je direct bij ons aanmelden via de website.