Coronavirus: onze maatregelen

Coronavirus: op welke manier dan ook, onze zorg gaat gewoon door

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen, om zo onze collega’s gezond te houden en de noodzakelijke zorg aan patiënten te continueren. Onze zorg gaat door. Wij nemen dus ook nieuwe aanmeldingen aan.

​​​​​​​Vanwege de vakantieperiode kan de tijd tussen aanmelding en kennismakingsgesprek in juli en augustus wat langer zijn dan normaal.

Lees meer >

Aanmelden en contact Team Brijder Web

Wolk+Haarlemmermeer.jpg

Wij zijn te vinden in: Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Zwanenburg, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius, Schiphol(rijk).

Je kan je direct aanmelden voor behandeling. Kies zelf voor een behandelaar en/of ervaringscoach. Wil je eerst advies of heb je een algemene vraag? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar vragen dezelfde dag te beantwoorden.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Jouw zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor behandeling in de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt daarvoor wel een verwijzing nodig van jouw huisarts. We vragen je om jouw verwijsbrief te uploaden. Nadat jouw aanmelding door ons is ontvangen, maken wij een dossier voor je. Daarna neemt de behandelaar die jij gekozen hebt contact met je op.

Kennismaken

Maak kennis met het team van Brijder Web Haarlemmermeer. Klik op een naam voor meer informatie en lees hoe hij of zij hulp bij verslaving ziet. Stel een vraag of stuur een reactie door op 'contact opnemen' te klikken of klik op 'aanmelden' bij een behandelaar naar keuze.

Loïs Bisschop
​​​​​​​GZ-Agoog
contact aanmelden
Chuilin Siu
Cognitief gedrags-
therapeutisch
werker
  vanaf 9 augustus
Esther van der Laan
Psychiatrisch
verpleegkundige
contact aanmelden
Martine van de Ruit
Maatschappelijk werker
IRB Expert
contact aanmelden
Lilo Gerdessen
Psychiatrisch
verpleegkundige
contact aanmelden
Verslavingsarts Brijder Web Hoofddorp Mirjam Voskamp
Verslavingsarts KNMG
contact  
Prudence Wauben
Psychiater
contact  
Cock
Ervaringscoach
contact  
Preventie Hoofddorp verslaving Nick de Wit
Preventie
Brijder Jeugd
contact  
Dion
Preventie
Brijder Jeugd
contact  
Team-
ondersteuners
085 - 208 62 90  

Contact Brijder Web

T: 085 - 208 62 90
​​​​​​​F: 088 - 358 40 62
E: BrijderWebHaarlemmermeer@brijder.nl
Voor vragen of overleg kan je contact opnemen tussen 9.00 uur en 17.00 uur met Brijder Web.

Buiten deze tijden kan je de voicemail inspreken of een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Voor verwijzers
Je kunt patiënten aanmelden via BrijderWebHaarlemmermeer@brijder.nl of zichzelf laten aanmelden op onze website. Faxnummer: ​​​​​​​088 - 358 40 62