Aanmelden en contact Team Brijder Web

Wolk+Haarlemmermeer.jpg

Wij zijn te vinden in: Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Zwanenburg, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius, Schiphol(rijk).

Je kan je direct aanmelden voor behandeling. Kies zelf voor een behandelaar en/of ervaringscoach. Wil je eerst advies of heb je een algemene vraag? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar vragen dezelfde dag te beantwoorden.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Jouw zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor behandeling in de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt daarvoor wel een verwijzing nodig van jouw huisarts. We vragen je om jouw verwijsbrief te uploaden. Nadat jouw aanmelding door ons is ontvangen, maken wij een dossier voor je. Daarna neemt de behandelaar die jij gekozen hebt contact met je op.
 

Wijzigingen eigen risico vanaf 2022

Je zorgverzekeraar vergoedt jouw zorg. Per 1 januari 2022 verandert de manier van declareren en vergoeden. Als cliënt merk je daar ook iets van. De zorgverzekeraar krijgt van ons eerder en duidelijkere facturen die je direct kunt inzien. En jouw behandeling telt élk jaar mee voor je eigen risico. Ook dat is nieuw voor de ggz. Je krijgt deze rekening eerder. Aan de behandeling zelf verandert niets. Je kunt als cliënt nog steeds rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. 

Deze veranderingen zijn bepaald door het Ministerie van VWS. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen. We willen je wel graag goed informeren. Meer informatie over deze wijzigingen lees je hier. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met jouw zorgverzekeraar of behandelaar.


Kennismaken

Maak kennis met het team van Brijder Web Haarlemmermeer. Klik op een naam voor meer informatie en lees hoe hij of zij hulp bij verslaving ziet. Je kunt ook ons laten kiezen. Stel een vraag of stuur een reactie door op 'contact' te klikken of klik op 'aanmelden' bij een behandelaar naar keuze. Vanwege drukte is er voor een kennismakingsgesprek (intake) bij alle behandelaren een wachttijd van enkele weken.

Alle behandelaren hebben een wachtlijst.
Als je wilt dat wij de behandelaar voor je kiezen die het snelst plek heeft, gebruik dan het aanmeldformulier hieronder:


Aanmelden algemeen
​​​
Shelley Kruiver
psychiatrisch verpleegkundige in opleiding tot psycholoog
contact aanmelden
​​​​​​ Renee Otto
verpleegkundige
contact aanmelden
Lilo Gerdessen
Psychiatrisch
verpleegkundige
contact aanmelden
Martine van de Ruit
Maatschappelijk werker
IRB Expert
contact aanmelden
Esther van der Laan
Psychiatrisch
verpleegkundige
contact aanmelden
Chuilin Siu
Cognitief gedrags-
therapeutisch
werker
contact aanmelden
Verslavingsarts Brijder Web Hoofddorp Mirjam Voskamp
Verslavingsarts KNMG
   
Prudence Wauben
Psychiater
   
Cock
Ervaringscoach
contact  

Jurjen
Preventie
Brijder Jeugd

contact  
Team-
ondersteuners
088 - 358 83 60  

Contact Brijder Web

Voor vragen of overleg kan je contact opnemen tussen 9.00 uur en 17.00 uur met Brijder Web.

T: 088 358 83 60
F: 088 - 358 40 62
E: BrijderWebHaarlemmermeer@brijder.nl

Buiten deze tijden kan je de voicemail inspreken of een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Voor verwijzers

Je kunt patiënten aanmelden via BrijderWebHaarlemmermeer@brijder.nl

Faxnummer: 088 - 358 40 62