Shelley Kruiver

Shelley.jpg
Ik ben Shelley Kruiver, opgeleid als psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben momenteel in opleiding tot psycholoog. Ik heb diverse werkplekken gehad. Mijn interesse lag altijd bij de ambulante verslavingszorg. Zo ben ik sinds juni 2022 bij Brijder Web terechtgekomen.

Iedereen die je tegenkomt heeft een verhaal. Ik vind dit altijd belangrijk om te beseffen. Er gaat vaak veel verdriet en eenzaamheid samen met gebruik. En er zijn vaak hoge muren opgetrokken. Als jij op zoek bent naar een passende behandelaar, heb je de eerste scheurtjes in jouw muur al gemaakt.

​​​​Kracht

Mijn kracht ligt bij het aanvoelen van mensen. Daardoor kan ik mij goed inleven en zonder oordeel naar je luisteren. Ik kan je bijstaan in deze kwetsbare periode waarin je aan jezelf wilt werken.

Ik wil van jou weten waar jouw krachten liggen, zodat je;

  • zelf weer regie kan nemen over jouw leven
  • weer durft te dromen
  • met vertrouwen vooruit durft te kijken

Als je nog niet helemaal weet waar jou krachten liggen, gaan we samen op zoek. Welke weg je hiervoor wilt bewandelen, dat bepaal jij. Jij kent jezelf het beste en weet wat voor jou wel of niet werkt. Ik kijk mee, luister naar je, ondersteun je waar nodig of trek je af en toe uit je comfortzone. Maar alles gaat in samenwerking met jou.

Als je denkt dat ik je kan helpen, klik dan op aanmelden en vul het formulier in. Dan neem ik contact met je op voor een eerste afspraak. Als je eerst nog vragen hebt, mag je me ook een bericht sturen.