Renee Otto

Ik ben Renee Otto en ben opgeleid als verpleegkundige. In mijn studiejaren heb ik een aantal verschillende plekken gezien binnen de GGZ. Ik heb mijn studie afgerond bij Centrum '45 waar ik werkte met vluchtelingen en asielzoekers met trauma’s.

 

Na mijn studie heb ik 11 jaar gewerkt in de Detox kliniek in Hoofddorp van Brijder. Waarna ik een uitstapje heb gemaakt van 2,5 jaar naar de Banjaard: een kliniek voor kinderen met een licht verstandelijke beperking. Vaak kwamen daar ook andere problemen bij kijken zoals: ADHD, autisme en gedragsproblematiek.

​​​​​​​Sinds februari 2021 heb ik mijn plekje hervonden in de verslavingszorg bij Brijder Web Haarlemmermeer en ik werk hier met heel veel plezier en energie.

Mijn behandeling
​​​​​​​In behandeling vind ik het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om jouw verhaal te kunnen doen. Je krijgt tijd om te ontdekken wat jouw manier is om je verslavingsprobleem aan te pakken en ervoor te gaan. Daarbij vind ik het belangrijk om naar meerdere aspecten te kijken in jouw leven. Denk daarbij aan: werk, wonen, andere psychische klachten, rollen in je leven.

​​​​​​​Ik sta open voor ideeën en vind het belangrijk om je zelf regie te laten houden over jouw behandeling. Ik vind het leuk om samen met jou te onderzoeken wat werkt voor jou. Vooral kijken naar dingen die wel mogelijk zijn. En daarbij kan ik je de weg wijzen of helpen. Soms is het nodig om te sturen en dan zal ik daar ook mijn uiterste best voor doen.

Over het algemeen zeggen mensen tegen mij dat ik een open persoon ben, eerlijk, duidelijk en recht door zee.

Ik zou het leuk vinden om kennis met jou te maken. Je kunt je hier direct bij mij aanmelden of eerst een berichtje sturen.