Martine van de Ruit

Martine.jpg

Mijn naam is Martine van de Ruit en ik werk sinds 2007 bij Brijder. Ik heb eerst gewerkt in een kliniek en daarna op de afdeling Indicatie en Behandeling. Ik heb dus ervaring met langdurige hulp én met kortdurende hulp.

Ik ben maatschappelijk werker en door een extra opleiding gespecialiseerd in de methodiek IRB (Individuele Rehabilitatie Benadering). Dit maakt ook dat ik erg enthousiast ben over de werkwijze van Brijder Web Haarlemmermeer, want die sluit daar goed bij aan. Ik kijk niet alleen naar het behandelen van verslaving, maar desgewenst ook naar sociale contacten, wonen, werken of vrije tijd.

Rollen

Ik denk graag met u mee, ondersteun waar nodig, we gaan samenwerken in een vorm die voor u passend en wenselijk is. Net als iedereen heb ik verschillende rollen: ik ben moeder, echtgenote, zus, dochter, vriendin, werknemer en sporter. Daarin zijn we gelijk. Ieder mens heeft het nodig om rollen te vervullen in het leven en zich waardevol te voelen. Welke rollen zijn voor u belangrijk? Welke rollen wilt u verkrijgen, behouden of versterken? Wat zijn uw wensen en doelen? We gaan uw ideeën omzetten naar een concreet doel.

Ik sluit aan bij uw wensen

U bepaalt waar wij samen aan gaan werken. Dat mag klein en concreet zijn, bijvoorbeeld meer bewegen of meer contact met iemand in uw omgeving. Maar we kunnen ook breed kijken, bijvoorbeeld als u meer sociale contacten of meer zingeving in uw leven wilt. In de vorm van ons contact sluit ik ook aan bij uw wensen. We kunnen met elkaar afspreken, het contact kan (gedeeltelijk) online, per e-mail, telefonisch of via whatsapp.

Martine is tijdelijk afwezig waardoor het niet mogelijk is om haar een contactbericht te sturen of om u bij haar aan te melden.