Pagina kop brijder web

Jurjen Davelaar

Jurjen+%281%29.jpg
Mijn naam is Jurjen en ik werk in de regio Haarlemmermeer, Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Ik ben preventiedeskundige op het gebied van alcohol, drugs, gamen en gokken.

Ik geef informatie en trainingen en praat over alcohol, drugs, gamen en gokken. Je kunt mij zien als eerste aanspreekpunt als je een vraag hebt over deze onderwerpen.

Mijn doel
Wat ik graag wil bereiken is een open en veilig gesprek over middelengebruik, gamen of gokken. Zonder oordeel. Jongeren, ouders, leraren, professionals en alle andere geïnteresseerden kunnen bij mij terecht. Ik probeer te voorkomen dat er schade of problemen komen door middelengebruik, gamen of gokken. Dat is mijn doel.

Unity
Daarnaast ben ik coördinator bij Unity. Unity is een vrijwilligersproject voor en door jonge mensen uit de dance scène. Op feesten en festivals geven zij objectief en open-minded informatie over de risico’s die samen gaan met het gebruik van alcohol en andere drugs. Unity heeft als doel de risico’s van dit gebruik zoveel mogelijk te beperken.

Gratis en vrijblijvend
Contact met mij is altijd gratis en vrijblijvend. Ik maak geen dossier. Je kunt me bellen op: 06 - 82 50 75 10 . Of stuur een bericht via de knop hieronder.