Pagina kop brijder web

Esther van der Laan

Esther.jpg
Ik ben Esther van der Laan, ik ben getrouwd en heb 2 tieners. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken en me bezig te houden met gezond eten. Ik ben ruim 22 jaar werkzaam in de verslavingszorg, waarvan de afgelopen 13 jaar als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige bij Brijder. Ik kwam voornamelijk bij de mensen thuis.

Mijn werkwijze
Ik werk samen met je in jouw eigen woonomgeving aan het overwinnen van jouw verslaving. Daarbij werk ik niet op een vaste manier, maar kijk ik samen met jou wat passend voor je is. Ik denk graag oplossingsgericht en in mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Ik kijk ook naar je omgeving, hobby’s en sociale contacten.

Mijn sterke kant is dat ik rustig en geduldig ben, maar ook flexibel. Ik houd van creatief denken. Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan om te werken aan jouw verslaving. Jij bepaalt waar we aan gaan werken en op welke manier. Belangrijk is dat je je op je gemak voelt, zodat er tussen ons een goede samenwerking tot stand kan komen. Jij blijft regie houden over je behandeling. Eerlijkheid, duidelijkheid, humor, optimisme en enthousiasme is wat bij mij past.