Pagina kop brijder web

Teamondersteuners

Teamondersteuners2020.jpg

Wij zijn Diana en Wicky. We zijn teamondersteuners en betrokken bij de nieuwe wijze van behandeling bij Brijder Web Amstelland, Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn e.o.

Allebei zijn wij bij Brijder verslavingszorg begonnen als medewerker Zorgadministratie. Nu zijn wij werkzaam als Teamondersteuners en betrokken bij de nieuwe wijze van behandeling bij Brijder Web Amstelland, Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn e.o.

Onze rol als teamondersteuners binnen Brijder Web is eerste aanspreekpunt zijn voor jou – nieuwe cliënten, cliënten en ex-cliënten -, netwerkpartners en overige instanties.

Wij helpen je als cliënt graag bij jouw aanmelding en mocht je nog niet helemaal besloten hebben om in behandeling te gaan, dan helpen wij je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd kun je onze voicemail inspreken. Dan bellen wij je de volgende werkdag terug.

Omdat wij deel uitmaken van een team dat gelijkwaardigheid hoog in het vaandel heeft, mag je die gelijkwaardigheid ook naar jou toe verwachten.