Pagina kop brijder web

Teamondersteuners

Teamondersteuners2020.jpg

Wij zijn Diana, Teresa en Wicky. We zijn teamondersteuners en betrokken bij de nieuwe wijze van behandeling bij Brijder Web Amstelland, Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn e.o.

Alle drie zijn wij bij Brijder verslavingszorg begonnen als medewerker Zorgadministratie. Nu zijn wij werkzaam als Teamondersteuners en betrokken bij de nieuwe wijze van behandeling bij Brijder Web Amstelland, Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn e.o.

Onze rol als teamondersteuners binnen Brijder Web is eerste aanspreekpunt zijn voor u – nieuwe cliënten, cliënten en ex-cliënten -, netwerkpartners en overige instanties.

Wij helpen u als cliënt graag bij uw aanmelding en mocht u nog niet helemaal besloten hebben om in behandeling te gaan, dan helpen wij u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijd kunt u onze voicemail inspreken. Dan bellen wij u de volgende werkdag terug.

Omdat wij deel uitmaken van een team dat gelijkwaardigheid hoog in het vaandel heeft, mag u die gelijkwaardigheid ook naar u toe verwachten.