Pagina kop brijder web

Sandra Tommasini

Sandra.jpg
Ik heet Sandra Tommasini (1972).  Ik heb veel in klinieken gewerkt. Sinds kort besloten mijn grenzen te verleggen en wilde nu dus juist graag ambulant werken.  Ambulant werken betekent dat we ergens afspreken en dat je tussendoor aan de slag gaat, maar dat je ook doorgaat met je dagelijks leven.

In 1996 heb ik de oude Inservice-opleiding gedaan tot B-verpleegkundige, te Utrecht. Daarnaast ben ik ook nog 8 jaar voorzitter geweest van de VAR (Verpleegkundige Adviesraad). Ik heb een verscheidenheid aan ervaringen en kennis. In eerste instantie in de ggz, maar de laatste 15 jaar in de verslavingszorg (in combinatie met psychiatrie).


Mijn Werkwijze
Ik hoor graag het verhaal achter de mens, je ervaringen en struggles. Om vervolgens samen te gaan kijken naar wat je wensen zijn en wat je zou willen bereiken. Samenwerking, vertrouwen en bereikbaar zijn, zijn voor mij belangrijke voorwaarden om je wensen te kunnen bereiken.

Verder ben ik een enorme voorstander van het inbrengen van humor in onze gesprekken. Dat kan soms het gesprek net wat meer inhoud geven.

Iets over mijzelf
Ik ben getrouwd en heb 2 puberende zonen. Ik ben een enorm fan van Britse Korthaar-katten, waarvan ik er dan ook 4 heb rondlopen.

Je kunt je bij mij aanmelden of eerst een contactbericht sturen als je een vraag hebt.