Birgit Burger

birgit.jpg
Ik ben Birgit Burger en werk al meer dan 15 jaar als verpleegkundige in de kliniek van Brijder. Sinds kort doe ik dat nog 1 dag in de week en daarnaast 3 dagen bij BrijderWeb. Ik wil je ondersteunen op jouw pad van herstel.

Wat we gaan doen

Het is moeilijk om hulp te vragen. Als je dan zo ver bent, vind ik het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. En dat je mag bespreken waar jij het over wilt hebben.

Ik wil je ondersteunen op jouw pad van herstel. Dat doe ik door goed te luisteren en aan te sluiten bij jouw wensen. Als je nog niet helemaal weet wat je wilt of wat je nodig hebt, ga ik je daarmee helpen. We gaan samen op zoek naar de weg die bij jou past, daardoor krijg je meer regie over jouw leven.

We kunnen ook kijken naar welk gedrag of welke gedachten je wilt veranderen, waar het vandaan komt en hoe je dat kunt veranderen.

Over mij

Ik kan goed aansluiten bij mensen. Ik ben open en eerlijk en heb geen oordeel. We gaan samen op zoek naar wat wél kan. De onderwerpen van onze gesprekken zijn vaak serieus, maar ik vind humor ook erg belangrijk.

Ik hoop dat het je lukt om de stap te maken. Stuur me een bericht als je meer wilt weten of meld je bij mij aan, dan neem ik contact met je op voor een eerste gesprek.