Aanmelden en contact

Wolk+Amstelland.jpg
Wij bieden hulp bij verslaving in Amstelland en zijn te vinden in: Aalsmeer (Kudelstaart), Amstelveen, Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en Uithoorn (De Kwakel).

Je kunt hier kiezen voor een behandelaar en/of ervaringscoach. Wil je eerst advies of heb je een algemene vraag? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar jouw vraag dezelfde dag te beantwoorden.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Jouw zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor behandeling in de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt daarvoor wel een verwijzing nodig van jouw huisarts. We vragen je om jouw verwijsbrief te uploaden. Nadat jouw aanmelding door ons is ontvangen, maken wij een dossier voor je. Daarna neemt de behandelaar die je hebt gekozen contact met jou op.
 

Wijzigingen eigen risico vanaf 2022

Je zorgverzekeraar vergoedt jouw zorg. Per 1 januari 2022 verandert de manier van declareren en vergoeden. Als cliënt merk je daar ook iets van. De zorgverzekeraar krijgt van ons eerder en duidelijkere facturen die je direct kunt inzien. En jouw behandeling telt élk jaar mee voor je eigen risico. Ook dat is nieuw voor de ggz. Je krijgt deze rekening eerder. Aan de behandeling zelf verandert niets. Je kunt als cliënt nog steeds rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. 

Deze veranderingen zijn bepaald door het Ministerie van VWS. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen. We willen je wel graag goed informeren. Meer informatie over deze wijzigingen lees je hier. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met jouw zorgverzekeraar of behandelaar.

Alleen inwoners van de regio Amstelland

De komende maanden nemen we alleen cliënten aan die binnen de regio Amstelland wonen:

  • Diemen
  • Duivendrecht
  • Amstelveen
  • Ouder-Amstel/Ouderkerk a/d Amstel
  • Uithoorn
  • De Kwakel
  • Aalsmeer
  • Kudelstaart

Woon je buiten de regio, bijvoorbeeld in Amsterdam of Mijdrecht, dan kunnen we je op dit moment niet in behandeling nemen en heeft aanmelden geen zin.

Kennismaken

Maak kennis met het team van Brijder Web Amstelland. Klik op een naam voor meer informatie over die persoon en lees hoe hij of zij hulp bij verslaving ziet. Stel een vraag of stuur een reactie door op 'contact opnemen' te klikken of klik op direct aanmelden bij een behandelaar naar keuze.

Als je wilt dat wij een behandelaar voor je kiezen die snel plek heeft, gebruik dan het aanmeldformulier hieronder:
Aanmelden algemeen
Sandra Tommasini
verpleegkundige
contact aanmelden

Birgit Burger
verpleegkundige

contact aanmelden
Meindert Zwikker
verpleegkundige
contact tot eind 2022 geen plek
Niels Bregman
GZ-Psycholoog
contact aanmelden
Jessie Joosten
Psychiatrisch verpleegkundige
contact aanmelden
Corné van Druningen
Psychiater
contact opnemen  
Jan Veldhuis
Ervaringscoach
contact opnemen  
Cock
Ervaringscoach
contact opnemen  
Ester Teunen
Preventiewerker
Brijder Jeugd
contact opnemen  
Sjoerd Wieten
Preventiewerker
Brijder Jeugd
contact opnemen  
Team
ondersteuners
085 - 888 73 33  

Contact Brijder Web

T: 085 - 888 73 33
E BrijderWebAmstelland@brijder.nl

Voor vragen of overleg kun je contact opnemen tussen 10.00 uur en 15.00 uur met Brijder Web via: 085 - 888 73 33.

​​​​​Buiten deze tijden kun je de voicemail inspreken of een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en in ieder geval binnen 24 uur.

​​​​​Voor verwijzers
Fax: 088 - 358 40 97

Je kunt jouw patiënten aanmelden via BrijderWebAmstelland@brijder.nl of cliënten zichzelf laten aanmelden op onze website.