Jan Veldhuis ervaringscoach

Jan+V.jpg

Ik ben Jan Veldhuis (1958), ervaringscoach en daarnaast onder andere baasje van mijn hondenmaatje Jasper. Ik ben een mens net als jij.

Mijn eigen ervaring
Heel veel waar ik om gaf ben ik tijdens mijn verslaving kwijtgeraakt. Ik wandelde op de rand van een groot zwart gat. Het is me gelukt om baas te worden over mijn verslaving. Mijn leven heeft weer zin en ik heb weer zin in het leven.

Ik weet hoe het is om op de bank of het bed te zitten of te liggen en jezelf af te vragen: “Hoe kom ik hier uit?” Ik weet hoe verschrikkelijk beroerd en eenzaam iemand zich kan voelen. Hoe fijn het is om iemand naast je te hebben lopen, die gelijkwaardig is aan jou, begrip heeft en beseft dat moeten averechts kan werken. Maar ik weet nu dat je daar voorbij kunt komen. Ik heb de controle op mijn leven kunnen herpakken en ben mijn persoonlijke en eigen herstelpad gaan lopen. Voor mij is dat een pad in de zon geworden. Ik heb er mijn werk van gemaakt om mee te lopen met mensen die ook op zoek willen gaan naar hun pad in de zon. Niet duwend of trekkend, maar meelopend, want het is jouw pad. Jij geeft de richting en het tempo aan. Samen zoeken we jouw plek in de zon.
 
Wat kan ik voor jou betekenen?
Om te beginnen gewoon luisteren naar wat jij te vragen of te vertellen hebt.

Ik ben al weer aardig wat jaren op weg op mijn pad en heb dus van alles in mijn rugzak verzameld waar jij iets aan kunt hebben. En heb je iets nodig dat niet in mijn rugzak zit, dan kan ik altijd mijn netwerk induiken. Daarnaast lopen we niet alleen! Mijn collega’s zijn altijd in de buurt en kunnen meelopen als je wilt. Afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt.
Maar uiteindelijk is er maar 1 die kan bedenken en kan zeggen “dat kan jij voor mij betekenen “ … en dat ben jijzelf!

Voila, dit is Jan. Ik ben benieuwd wie jij bent.
Mijn voorstel is om eens kennis met elkaar te maken om te kijken of we samen op pad willen gaan. Voor 1 of voor 1.000 stappen, dat maak jij uit. Maar stel eerst je vragen eens en vertel jouw verhaal. Dat kan op kantoor, bij jou thuis, wandelend in het bos of waar je maar wilt.