Aanmelden voor verslavingszorg

Aanmelden voor hulp bij Brijder

Aanmelden+verslavingszorg.jpg

Brijder heeft voor u een handige aanmeldservice. Heeft u klachten? Uw huisarts kan u aanmelden bij ons of meld uzelf aan met uw verwijsbrief. Let op! Voor spoedeisende hulp of het wijzigen of afzeggen van een bestaande afspraak kunt u beter bellen!

Afspraak verzetten of afzeggen

Om uw afspraak af te zeggen of te verzetten neemt u contact op met de vestiging waar u in behandeling bent. U vindt hier de telefoonnummers van de vestigingen.

Aanmelden regio Amstelland en Haarlemmermeer

Woont u in Aalsmeer (Kudelstaart), Amstelveen, Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel of Uithoorn (De Kwakel)?
Kies dan zelf uw behandelaar en meldt u direct aan.

Woont u in Hoofddorp, Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Zwanenburg, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius of Schiphol(rijk)?
Kies dan zelf uw behandelaar en meldt u direct aan. 

Aanmelden Brijder verslavingszorg

Online aanmelden

Door middel van ons digitale aanmeldformulier meldt u zich in enkele minuten aan. Een verwijsbrief is verplicht. U kunt hem als bijlage uploaden en verzenden bij de digitale aanmelding.

Aanmelden per post of fax

Aanmelden met een verwijsbrief per post of fax kan ook. U kunt de verwijsbrief sturen naar:

  • Postadres:
    Centrale Aanmelding Parnassia Groep
    Antwoordnummer 24680
    2490 WB Den Haag
  • Faxnummer 088 - 358 42 49

Vragen over aanmelden

Heeft u een vraag over aanmelden, bel ons via 088 - 358 00 00.

Voor vragen over uw lopende aanmelding kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00- 12.00 uur via 088 - 358 00 00.

Na de aanmelding

Na uw aanmelding nemen we samen met u uw klachten door om te bepalen of wij de ondersteuning kunnen bieden die u nodig heeft. Dit doen we telefonisch of met behulp van een digitale vragenlijst. Als u bij ons aan het juiste adres bent, nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Houd rekening met eventuele wachttijden, ook al doen wij onze uiterste best om uw intake zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Uw gegevens

Hoe gaat Brijder om met uw gegevens? Alles wat u ons vertelt, valt onder het beroepsgeheim. Zonder uw schriftelijke toestemming geven wij geen informatie over u aan anderen. Uw huisarts houden we wel op de hoogte, tenzij u daar bezwaar tegen heeft. Uw gegevens worden opgeslagen in een Elektronisch Patiëntendossier. In verband met vergoeding van de behandeling wordt uw zorgverzekeraar of de gemeente (in het kader van de nieuwe jeugdwet verloopt de vergoeding van kinderen tot 18 jaar via uw gemeente) wel ingelicht.

De gemeente mag alleen registeren wat nodig is om hun nieuwe taak te kunnen uitvoeren. Dit is dezelfde informatie die ook zorgverzekeraars mogen krijgen. Meer informatie leest u in onze folder: Uw rechten en plichten. Of kijk op de website van de Rijksoverheid: Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Privacy

Brijder is onderdeel van de Parnassia Groep. Brijder volgt het privacybeleid van de Parnassia Groep. Ga voor meer informatie naar Privacybeleid. Meer informatie over de privacy van jongeren leest u op de website Brijderjeugd.nl.