Den Haag - Detox kliniek

In onze Detox kliniek in Den Haag helpen we je bij het ontgiften van verslavende middelen als alcohol en drugs. Wat kan je verwachten van de opname? Lees hieronder verder.

Ontgiften

Je kunt in de verslavingskliniek Den Haag terecht om te ontgiften van middelen (alcohol, drugs en medicatie). Wij bieden 24 uur per dag begeleiding, waardoor er voortdurend ingespeeld kan worden op klachten die bij het afkicken komen kijken. De detox is de start van je behandeling. Na de opname volgt meestal een ambulante behandeling voor verdere ondersteuning in de thuissituatie.

Lees meer over ontgiften


Bijzonderheden op deze locatie

  • Psychodiagnostisch onderzoek
    Naast het detoxen kan je bij Brijder Den Haag ook terecht voor psychodiagnostisch onderzoek. Bij zo’n onderzoek kijken we of er nog andere psychische problemen spelen naast je verslaving. Dit gebeurt over het algemeen tijdens opname.
  • Afkicken van GHB
    Onze verslavingskliniek heeft een aparte specialisatie voor mensen die verslaafd zijn aan GHB. Ook hier krijg je 24 uur per dag begeleiding.
  • HOPP
    In de kliniek bieden we nazorg in het Herstel Ondersteunend Persoonlijk Programma (HOPP). de HOPP wordt aangeboden op de locatie Lijnbaan 4 in Den Haag.

Werken en leren bij Brijder Den Haag

Bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis.

Bekijk wat we te bieden hebben voor psychiatersklinische psychologengz-psychologenverslavingsartsen KNMGverpleegkundig specialisten en verpleegkundigen of bekijk al onze vacatures.

Alle vacatures