Sinds ik niet meer drink | Boek

Al ruim 3 jaar drinkt de Belgische presentatrice en radiomaker Evi Hanssen geen druppel alcohol meer. Dat beviel haar zo goed dat ze haar ervaringen graag met anderen deelt in haar boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Ze vertelt openhartig over de uitdagingen die ze tegenkomt, maar ook over de fysieke, mentale en sociale gevolgen. 

Gedurende 500 dagen hield Evi een dagboek bij waarin ze beschrijft waarom ze is gestopt met alcohol, wat daarbij kwam kijken en welke gevolgen dit had. Zo heeft ze het over het effect op haar vriendschappen, relatie werk en zelfbeeld. Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze is zonder dat gezellige glas in de hand. 

Evi in het theater

Vanwege het succes van het boek en de vele positieve reacties besloot Evie ook het theater in te gaan. In deze show neemt Evi je mee in haar zoektocht naar wie ze is sinds ze niet meer drinkt. Ook houdt ze je een spiegel voor. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Op de website van Evi vind je alle speeldata