Pagina kop - locaties

Zoetermeer

Over ons


Algemeen

Als je problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kun je bij ons terecht. Ook als er naast jouw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

In onze vestiging aan de Denemarkenlaan in Zoetermeer kun je terecht voor jeugdpreventie en jeugdbehandeling. Veel jongeren experimenteren wel eens met drank en drugs. Vaak blijft het daarbij, maar soms ontstaat een alcohol- of drugsverslaving. Brijder helpt verslaafde jongeren met het overwinnen van hun verslaving. Zo krijgen zij weer controle over hun gezondheid, ontwikkeling en leven. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Voor meer informatie over behandelingen kun je terecht op de website Brijderjeugd.nl.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Zoetermeer

Adres

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
088 357 63 64 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: - 17:00 uur
Dinsdag: - 17:00 uur
Dinsdag: 19:00 - 21:00 uur
Woensdag: - 17:00 uur
Donderdag: - 17:00 uur
Vrijdag: - 17:00 uur

Brijder werkt in Zoetermeer nauw samen met andere zorgbedrijven van de Parnassia Groep. Dit doen we onder de vestigingsnaam Parnassia Groep Zoetermeer.

Onze collega-zorgaanbieders zijn:

  • Indigo (Basis-GGZ)
  • Youz (kinder- en jeugdpsychiatrie)
  • PsyQ (psycho-medische programma’s)
  • i-psy (interculturele psychiatrie)
  • ​​​​​​​Parnassia (FACT- en ouderenzorg)