Pagina kop - locaties

Schagen

Over ons


Algemeen

Als u problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kunt u bij ons terecht. Ook als er naast uw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

De jeugdafdeling van Brijder in Schagen is er voor alle jongeren uit Noord- en Zuid-Holland van 12 tot 23 jaar. Deze doelgroep kan bij ons terecht voor behandelingen en informatie over alcohol, tabak, drugs of gamen. Ook geven we voorlichting over deze genotsmiddelen, zodat we kunnen voorkomen dat jongeren onveilig gebruiken. De onderwerpen school en werk, huisvesting, vrije tijd en ouders en vrienden staan tijdens de behandeling centraal. Voor meer informatie over behandelingen kunt u terecht op de website Brijderjeugd.nl.

Missie en visie

Brijder verslavinsgzorg is er voor iedereen met een lichte of ernstige verslaving. Met onze behandelingen richten we ons op het voorkomen en behandelen van verslaving met eventueel bijkomende problematiek. Onze visie is dat elk mens ertoe doet.

Uw mening

Onze verslavingszorg wordt gemiddeld met een 8,1 beoordeeld. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Schagen

Adres

Piet Ottstraat 2
1741 NX Schagen
088 358 37 00 (Den Helder)
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur

Op woensdag gesloten.

Spreekuur op afspraak via locatie Den Helder.