Pagina kop - locaties

Den Haag Medisch Sociaal Centrum

Over ons


Algemeen

U krijgt bij ons onder medisch toezicht heroïne en methadon verstrekt. Ook krijgt u bij ons een medische behandeling waarbij samen werken aan wat u wilt bereiken.

Voorwaarden behandeling

U komt in aanmerking voor de behandeling als:

  • u tenminste 35 jaar oud bent (tenzij de behandelend arts anders oordeelt);
  • u (bijna) dagelijks heroïne en methadon gebruikt;
  • u de heroïne voornamelijk injecteert of inhaleert;
  • u legaal in Nederland bent;
  • u verzekerd bent;
  • u problemen op economisch, maatschappelijk en/of justitieel gebied heeft;
  • u langer dan vijf jaar verslaafd bent en vervangende middelen onvoldoende behandeleffect hebben gehad

Een arts van het MSC of een behandeld arts geeft hierover een oordeel. De verslavingsarts bespreekt met u de juiste dosering heroïne en methadon. Deze dosering moet u bij voorkeur drie keer dagelijks en zeven dagen per week bij het MSC onder toezicht gebruiken. Daarnaast kunt u met uw verslavingsarts uw overige problemen bespreken. Als u stopt met de behandeling bij het MSC wordt het reguliere methadonprogramma voortgezet.

Uw mening

Brijder verslavingszorgnbspis door u beoordeeldnbspmet een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden.nbspMaar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatienbspen advies en omnbspuw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.nbsp

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Den Haag Medisch Sociaal Centrum

Adres

Kiwistraat 36
2552 DH Den Haag
088 - 358 36 77
088 - 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur

Openingstijden medicatiepoli
Maandag tot en met zondag 7.45 uur tot 19.15 uur.

Heroïne en methadonverstrekking onder medisch toezicht.