Pagina kop - locaties

Den Haag Kliniek Detox, Diagnostiek, BOPZ

Over ons

Verslavingskliniek in Den Haag

Wij helpen u bij het ontgiften van middelen (alcohol, drugs en medicatie). Ontgiften wordt ook wel afkicken of detoxificatie genoemd. U kunt ook bij ons terecht voor diagnostisch onderzoek. Als er naast uw verslaving nog andere psychische problemen spelen kunt u ook bij ons worden opgenomen. De duur van uw behandeling varieert van één tot zeven weken.


Het is ook mogelijk dat u voor uw eigen veiligheid of dat van uw omgeving in verband met uw verslaving een periode gedwongen bij ons wordt opgenomen.

Opname in onze afkickkliniek in Den Haag

Alle behandelingen die de detoxkliniek biedt, zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze behandelingen bestaan uit verschillende programmaonderdelen:

  • Cognitieve gedragstherapie (het veranderen van gedrag door het onderzoeken van gedachten
  • Omgaan met emotie
  • Psycho-educatie (uitleg over verslaving en de gevolgen voor uw lichamelijk en psychisch welzijn)
  • Zelfcontrole
  • Terugvalpreventie
  • Sociale vaardigheden
  • Psychomotorische therapie (het veranderen van gedrag door beweging en lichaamservaring)

Bepaal uw behandelmogelijkheden

Via de GGZ Keuzewijzer app Brijder kunt u zich voorbereiden op welke behandeling aansluiten op uw wensen en mogelijkheden. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Den Haag Kliniek Detox, Diagnostiek, BOPZ

Adres

Johan van der Bruggenstraat 1
2553 NZ Den Haag
088 358 22 71

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur