Pagina kop - locaties

Den Haag Kliniek Detox, Diagnostiek, BOPZ

Over ons

Verslavingskliniek in Den Haag

Wij helpen je bij het ontgiften van middelen (alcohol, drugs en medicatie). Ontgiften wordt ook wel afkicken of detoxificatie genoemd. Je kunt ook bij ons terecht voor diagnostisch onderzoek. Als er naast jouw verslaving nog andere psychische problemen spelen kun je ook bij ons worden opgenomen. De duur van jouw behandeling varieert van één tot zeven weken.


Het is ook mogelijk dat je voor jouw eigen veiligheid of dat van jouw omgeving in verband met jouw verslaving een periode gedwongen bij ons wordt opgenomen.

Opname in onze afkickkliniek in Den Haag

Alle behandelingen die de detoxkliniek biedt, zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze behandelingen bestaan uit verschillende programmaonderdelen:

  • cognitieve gedragstherapie (het veranderen van gedrag door het onderzoeken van gedachten
  • omgaan met emotie
  • psycho-educatie (uitleg over verslaving en de gevolgen voor jouw lichamelijk en psychisch welzijn)
  • zelfcontrole
  • terugvalpreventie
  • sociale vaardigheden
  • psychomotorische therapie (het veranderen van gedrag door beweging en lichaamservaring)

Bepaal jouw behandelmogelijkheden

Via de GGZ Keuzewijzer app Brijder kun je je voorbereiden op welke behandeling aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Den Haag Kliniek Detox, Diagnostiek, BOPZ

Adres

Johan van der Bruggenstraat 1
2553 NZ Den Haag
088 358 22 71

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur