Nieuwsoverzicht

Componence Asset List

26 september 2017

200x200+brijder+keuzehulp+app.png

Stel je voor dat je vindt dat je te veel drinkt en je wilt hierbij hulp. Dat is een moedige eerste stap die Brijder Verslavingszorg  zo prettig mogelijk wil laten verlopen. Hoe handig is het dan dat je thuis aan de hand van het beantwoorden van een aantal stellingen, weet welke behandelmogelijkheden aansluiten op jouw wensen.  Deze hoef je alleen nog maar te overleggen met je huisarts of behandelaar en je kunt aan de slag. Sinds kort kan dat met de Keuzehulp van Brijder.

Beantwoord stellingen

Met de Keuzehulp app van Brijder loop je een aantal stellingen door. Of je doet een zelftest die hieraan is gekoppeld. Vervolgens krijg je een geselecteerd aantal behandelingen; in een duidelijke taal met ervaringsverhalen.

Je kiest de hulp die je het meest aanspreekt en kan deze naar jezelf mailen. Met dit overzicht kun je een gericht gesprek aangaan met je huisarts of behandelaar. De Keuzehulp is ook geschikt voor mensen die naast hun verslaving bijvoorbeeld psychische of financiële problemen hebben.

Zelf regie

Zo ben je goed geïnformeerd over de behandelmogelijkheden en je bent beter in staat duidelijk te maken wat je wilt. Op deze manier heb je meer inspraak in je behandeling. Een aanpak die past binnen Brijder waar herstelondersteunende zorg hoog in het vaandel staat.

Gratis app

De Keuzehulp is te vinden op www.brijder.nl/keuzehulp of is als app gratis te downloaden via  de Apple App Store of Google Play Store.

Brijder tipt uitgelicht

Brijder tipt

Brijder tipt

Bekijk hier boek-, documentaire- en podcasttips voor en door ervaringsdeskundigen op het gebied van verslaving.