Nieuwsoverzicht

Componence Asset List

ecstasy+belangrijkste+uitgaansdrug.png

30 oktober 2018

Bent u ook benieuwd of uw kind wel eens alcohol of drugs gebruikt? Weet u de signalen te herkennen als dit zou gebeuren of gaat uw kind wel eens naar festivals waar ook gretig van XTC gebruik wordt gemaakt? Is het erg als uw kind soms XTC gebruikt of een joint rookt?

Allemaal vragen waar ouders mee kunnen zitten en die van belang zijn om signalen te herkennen en een goede voorlichting te geven. Om u van alle informatie te voorzien organiseert Brijder Jeugd samen met welwonen en een ervaringsdeskundige een informatieve avond over deze onderwerpen. Op deze interactieve avond kunt u in gesprek gaan met de medewerkers van Brijder Jeugd en andere ouders. U kunt u vragen stellen en samen met andere ouders uw ervaringen bespreken. Waar is er bijvoorbeeld hulp te vinden, waar kunt u als ouder mee te maken krijgen

Normale zaak

Er is steeds meer jeugd dat alcohol en drugs gebruikt waardoor het gebruik van deze middelen onder de jeugd een normale zaak lijkt te worden, maar dat is het natuurlijk niet. Leer de signalen te herkennen en leer hoe u dit met uw kinderen kunt bespreken als preventieve maatregel of als u vermoedt dat uw kind drugs en/of alcohol gebruikt.

Deze avond zal op 21 november gehouden worden in de Bonte Veer in Enkhuizen en start om 20:00 uur. De toegang is gratis evenals een kopje thee en/of koffie.

Brijder tipt uitgelicht

Brijder tipt

Brijder tipt

Bekijk hier boek-, documentaire- en podcasttips voor en door ervaringsdeskundigen op het gebied van verslaving.