Nieuwsoverzicht

Componence Asset List

20 maart 2018

200x200+hardlopen.jpg

​Op zondag 25 maart wordt de 20ste editie van de Brijderloop georganiseerd. Een begrip in de regio Alkmaar en daarbuiten. Afgelopen jaar liepen ruim 600 mensen mee. Het mooie van deze loop is dat jong en oud, van beginner tot wedstrijdloper, iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. 

Runningtherapie
Binnen het behandelaanbod van Parnassia Groep is runningtherapie een aanvulling op de reguliere therapie. Runningtherapie is voor iedereen geschikt die last heeft van psychische klachten zoals stress, depressie, burn-out, stemmingswisselingen en angststoornissen. Ook is het een goed middel tegen alledaagse verslavingen. Het gaat niet om presteren, maar over het vinden van balans. U goed voelen. Om deel te nemen aan runningtherapie is het hebben van ervaring met hardlopen dus absoluut niet noodzakelijk.

Afstanden
Er is een prestatieloop van 5 en 10 km op verharde wegen. Kinderen kunnen 400, 800 en 1200 meter rennen. Dat doen ze op de atletiekbaan.

Inschrijving
Inschrijven voor de Brijderloop gaat via de de website inschrijven.nl
Alle lopers verzamelen zich bij atletiekvereniging Hylas, sportpark Viaanse Molen, Havinghastraat 4 1817 DA Alkmaar

Meer informatie
- Brijderloop
-
Direct inschrijven
-
Runningtherapie
- Brijder
- Reakt

Organisatie
De organisatie van deze Brijderloop is in handen van atletiekvereniging Hylas, Brijder Verslavingszorg, Reakt en ActiefTalent. 

Brijder tipt uitgelicht

Brijder tipt

Brijder tipt

Bekijk hier boek-, documentaire- en podcasttips voor en door ervaringsdeskundigen op het gebied van verslaving.