Nieuwsoverzicht

Componence Asset List

13 juni 2019

regulier-sociale+media.jpg
Wil je als ouder je kennis over sociale media en gamen vergroten en wil je weten hoe je met jouw kind in gesprek kan gaan over dit onderwerp? Tijdens het webinar 'In gesprek met mijn kind over gamen en sociale media' op woensdag 19 juni vertellen professionals over de leuke en risicovolle kanten van sociale media en gamen. Het webinar duurt van 20.00 tot 21.00 uur en is gratis te volgen via je computer, telefoon of tablet.
Tijdens het webibar kom je te weten óf en wanneer er sprake is van een verslaving en hoe je daar als ouder mee om kan gaan. Je krijgt concrete tips mee, ook als je je zorgen maakt. Deze webinar wordt gegeven in samenwerking met een pedagoog van het Centrum voor jeugd en gezin (CJG) Haarlemmermeer.

Wat is een webinar?

Een webinar is een (live) online videouitzending van een lezing of presentatie die beschikbaar is vanuit iedere plek met een internetaansluiting. Bovendien is het mogelijk om tijdens de webinar vragen te stellen aan onze experts via een chat. De vragen worden zo veel mogelijk beantwoord tijdens de webinar. Kijk en doe mee via desktop (pc), laptop of smartphone.

Meedoen/aanmelden

Deelname aan de webinar is gratis en kan door je aan te melden via onderstaande links:

Aanmelden ouders In gesprek met mijn kind over gamen en sociale media

Brijder tipt uitgelicht

Brijder tipt

Brijder tipt

Bekijk hier boek-, documentaire- en podcasttips voor en door ervaringsdeskundigen op het gebied van verslaving.