Nieuwsoverzicht

Componence Asset List

15 juli 2020

regulier-gesprek+tussen+twee+dames+een+met+kopje+in+hand.png

Brijder verslavingszorg start een gespreksgroep speciaal voor partners van mensen met een verslaving of met een verslavingsverleden. Het doel van deze groep is het aanreiken van handvatten aan deze partners. Initiatiefnemers zijn ervaringswerker Ron Annes en preventiedeskundige Jeroen Vriend, beiden werkzaam bij Brijder.

Elke derde donderdag van de maand zal de groepsgesprek plaatsvinden op de locatie van de Baanbreker aan de Driebanen. Dit zal op een laagdrempelige manier gebeuren. Tijdens de gesprekken zal het onderlinge contact, het uitwisselen van ervaringen en samen tot oplossingen proberen te komen centraalstaan. Privacy en veiligheid, maar ook de herkenning vinden bij anderen staat bovenaan. Er is geen registratie en er zijn geen kosten aan deze groep verbonden.

Datum en locatie

De eerste meeting is op donderdag 16 juli a.s. Inloop om 19.15 uur. Start 19.30 uur.  Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar van tevoren contact is wellicht fijn.

Locatie: De Baanbreker, Driebanen 19, 1602NN Enkhuizen.

Voor aanmelden of vragen kunt u terecht op tel. 06 – 48 64 63 49 (Ron), tel. 06 – 200 763 17 (Jeroen) of per mail Jeroen.Vriend@brijder.nl

Brijder tipt uitgelicht

Brijder tipt

Brijder tipt

Bekijk hier boek-, documentaire- en podcasttips voor en door ervaringsdeskundigen op het gebied van verslaving.