Nieuwsoverzicht

Componence Asset List

17 december 2018

Brijder+Jeugd.jpg

Op woensdag 12 december organiseerde Brijder Preventie de webinar 'Poli Drugsgerelateerde Klachten' voor professionals. Gemist? Het webinar is hier terug te kijken.

Tijdens dit webinar gaf onze verslavingsarts Gerard Alderliefste uitleg over de (lang aanhoudende) klachten die kunnen ontstaan na het gebruik van partydrugs (bijvoorbeeld XTC, speed, cannabis en cocaïne). Vermoedelijk klachten die voor velen onbekend zijn en / of niet in verband worden gebracht met gebruik van drugs. Hij ging daarbij in op zijn ‘Poli Drugsgerelateerde Klachten’. Deze poli is ontstaan nadat er vele cliënten aanklopten bij Brijder met vage klachten. Inmiddels zijn er vele cliënten geweest die van deze poli gebruik hebben gemaakt. Na het bekijken van dit webinar weet u welke klachten een gevolg kunnen zijn van het gebruik van partydrugs en hoe u kunt doorverwijzen naar de juiste instanties.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kunt u via een chat vragen stellen aan onze experts. Uw vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord.

Terugkijken

Terugkijken kan gratis via deze link.

Brijder Preventie?

Brijder preventie biedt advies, voorlichting en hulp betreffende middelengebruik, zoals cannabis, alcohol of XTC, maar ook gokken, gamen of social mediagebruik.

Brijder tipt uitgelicht

Brijder tipt

Brijder tipt

Bekijk hier boek-, documentaire- en podcasttips voor en door ervaringsdeskundigen op het gebied van verslaving.