Uithoorn

Op deze locatie bieden we behandelingen voor alcohol-, drugs-, gok- en gameverslaving voor volwassenen vanaf 23 jaar. Lees verder over het behandelaanbod en wat we nog meer bieden op deze locatie.

Bijzonderheden op deze locatie:

 • Kies zelf je behandelaar
  Geef bij je aanmelding aan of je zelf je behandelaar wilt kiezen of dat je geen voorkeur hebt. Geen klik of iemand anders nodig? Geen probleem, je kunt altijd wisselen.
 • Je houdt zelf de regie over het behandelplan
  Samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering. Jouw plan kunnen we altijd tussentijds aanpassen. Wij doen alleen wat werkt. Werkt iets niet dan stoppen we ermee. Jouw ervaringskennis is belangrijk.
 • Een vrijblijvend gesprek
  Of je nu wel of niet bij ons in behandeling bent, je kunt altijd vrijblijvend een gesprek hebben met één van onze behandelaren of een ervaringscoach. Voor een vrijblijvend gesprek worden geen kosten berekend. Een ervaringscoach weet net als jij hoe het is om te leven met een verslaving. Ook kun jij of jouw naasten in contact komen met een familie ervaringscoach die weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan jouw herstel.
  Neem vrijblijven contact op via: BrijderWebAmstelland@brijder.nl
 • Wij werken niet vanaf een vaste locatie
  Samen zoeken we een plek waar jouw behandeling het beste plaats kan vinden. Wij zijn te vinden in Aalsmeer (Kudelstaart), Amstelveen, Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en Uithoorn (de Kwakel).

Deze locatie staat ook wel bekend als een locatie van Brijder Web. Woon jij in een van de onderstaande regio’s en heb je te maken met verslavingsproblemen, wij helpen je graag.

Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Ouder-Amstel/Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeer, Kudelstaart

Woon je buiten de regio, bijvoorbeeld in Amsterdam of Mijdrecht, dan kunnen we je op dit moment niet in behandeling nemen en heeft aanmelden geen zin.

Aanmelden

Werken en leren bij Brijder Uithoorn

Bij Brijder, onderdeel van Parnassia Groep, hebben wij altijd een functie die bij je past. Met een fijn en veilig werkklimaat met oog voor inclusie en diversiteit, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om je te ontwikkelen voel jij je snel bij ons thuis.

Bekijk wat we te bieden hebben voor psychiatersklinische psychologengz-psychologenverslavingsartsen KNMGverpleegkundig specialisten en verpleegkundigen of bekijk al onze vacatures.

Alle vacatures