14 september 2023

Kom jij ook naar de ontmoetingsmarkt in Hoofddorp?

Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseren we op donderdag 28 september 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur de tweede editie van de ontmoetingsmarkt in Hoofddorp. Met meer dan 40 deelnemende organisaties en een interessant programma met onder andere rondleidingen en workshops belooft deze dag wederom een succes te worden. Wil je erbij zijn? Lees snel verder! 

Voor wie?

De ontmoetingsmarkt is voor iedereen die met verslaving te maken heeft. Ben je behandelaar, (oud)cliënt, student, (potentiële) collega of andere belangstellende? Dan ben je van harte welkom op de ontmoetingsmarkt! 

Het programma

Op de ontmoetingsmarkt vind je verschillende stands van (verslavingszorg)organisaties die alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld herstelbehandelprogramma’s, aanmeldprocedures voor detox/diagnostiek, ervaringsdeskundigheid en meer. Op onze InstagramLinkedIn of Facebook ontdek je meer over de deelnemende organisaties. Ook geven we doorlopend rondleidingen in de kliniek. Hiervoor kun je je ter plekke aanmelden bij de Brijder stand. 

Daarnaast zijn er ook een aantal workshops te volgen. Hieronder vind je welke workshops dit zijn en wanneer de workshops plaatsvinden. Voor elke workshop geldt een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij! 

 • 13.30 – 14.10 
  Kijkje in de kamer bij Youz. Wat gebeurt er allemaal achter de gesloten deuren

 • 13.30 – 14.10 
  12 stappen: zelfhulpfilosofie geïntegreerd binnen behandeling voor verslaving 

 • 14.15 – 14.55 
  Designerdrugs: wat zijn designerdrugs en wat voor effect hebben deze drugs? 

 • 15.00 – 15.45
  Gamen is leuk! Maar wanneer wordt het een probleem? 

Parkeren en ov

Parkeren (betaald) kan op het terrein van het Spaarne Gasthuis. Let op: het parkeerterrein aan de achterkant (ingang Zuid) is dichterbij de ingang van de Brijder kliniek dan Q-Park Spaarne Gasthuis. In de omliggende wijken kun je gratis parkeren. Er stopt ook een bus aan de voorkant van het Spaarne Gasthuis. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de ingang. 

Zien we je op donderdag 28 september? 

Peventie en voorlichting

Hulp voor familie en naasten