Gokverslaving

Casino's schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond en dat heeft tot gevolg dat steeds meer mensen af en toe een gokje wagen. Sommige mensen kunnen na verloop van tijd echter niet meer zonder de spanning die gokken met zich meebrengt en raken gokverslaafd. De meeste gokverslaafden zijn verslaafd aan fruitautomaten, black jack en roulette.

Gokverslaving test

Heeft u of uw naaste zich weleens zorgen gemaakt over uw gokgedrag? Doe de online Gokverslaving test. De test bestaat uit 12 gemakkelijke vragen over uw gokgedrag.

Neem rustig de tijd om de goktest in te vullen. Na de test krijgt u meteen de uitslag. Zo ziet u snel of u uw gokgedrag op dit moment onder controle heeft. Vragen die gesteld worden zijn bijvoorbeeld: 'Als u met gokken verloren heeft, gaat u dan de volgende dag terug om uw geld terug te winnen?', 'Hoe vaak komt het voor dat u zegt dat u geld gewonnen hebt met gokken, terwijl u eigenlijk geld verloren hebt?', 'Heeft u wel eens meer geld vergokt dan uw bedoeling was?' en 'Heeft u het feit dat u gokt wel eens verborgen gehouden voor uw partner, kinderen of familie?'

Een test kan nooit een consult of een behandeling door een arts of een hulpverlener vervangen. Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts.

Start de Gokverslaving test.