Pagina kop - dossiers met online

Behandeling gokverslaving

Gokverslaving.jpg

Bent u verslaafd aan gokken en wilt u stoppen met gokken of wilt u minder gokken en zoekt u hulp bij uw gokverslaving? Brijder biedt verschillende behandelingen aan om uw gokproblemen of gokverslaving te overwinnen. Na uw aanmelding bedenken we, in overleg met u, welke behandeling gokverslaving het beste bij u past.

Brijder biedt verschillende soorten behandeling gokverslaving aan, zoals:

  • individuele behandeling
  • groepsbehandeling
  • online hulp
  • opname in een kliniek

Behandeling gokverslaving

U leert:

  • in welke situaties u gewoonlijk gaat gokken
  • wat u op die momenten gaat doen in plaats van gokken
  • omgaan met de drang om te gokken zodat u voorkomt dat u terugvalt en weer gaat gokken

Gokverslaving hulp

Wilt u hulp bij het kiezen van een behandeling gokprobleem of gokverslaving? Doorloop een aantal stellingen en lees informatie over behandelingen bij gokken en kies welke behandelingen bij u passen.

Gebruik onze Keuzehulp

Online behandelen via Gokkenondercontrole.nl

U kunt ook online een behandeling gokverslaving volgen. Gokkenondercontrole.nl helpt u bij het stoppen met gokken. Deze behandeling is gratis en anoniem en dankzij deze behandeling bent u goed in staat om uw gokgedrag blijvend te veranderen.

Brijder heeft ook behandeling gokproblemen voor jongeren tot 23 jaar bij Brijder Jeugd.

U kunt ook eerst vrijblijvend contact opnemen met een ervaringsdeskundige via het e-consult.

Twee ervaringsverhalen over behandeling van gokverslaving

Marco (37 jaar): 'Het begon onschuldig. Gezellig met vrienden af en toe een gokje wagen. Tot die duivelse kast me ineens twee jackpots achter elkaar gaf: 150 euro! Ik ging steeds vaker gokken. Als ik wilde stoppen met gokken won ik ineens weer. Mijn schulden liepen op en mijn vrouw ging bij me weg. Ik stond op het punt mijn huis uitgezet te worden. Toen heb ik hulp gezocht door een gokverslaving behandeling te zoeken. Nu denk ik: had ik dat maar eerder gedaan. Dat had me een hoop ellende gescheeld.'

Sebastiaan (45 jaar): 'Door mijn gokverslaving was er van mijn eigenwaarde niets meer over. Ik schaamde me kapot. Daardoor vond ik het een enorme stap om hulp te zoeken. Ik ben naar Brijder gegaan voor een behandeling gokverslaving. Nu ben ik weer trots op mezelf: ik heb die gokverslaving er toch maar mooi onder gekregen. Het afbetalen van mijn schulden gaat ook goed. Over twee jaar ben ik schuldenvrij. Dat is te overzien.'