Wilt u stoppen met gokken of minder gokken en zoekt u hulp bij uw gokverslaving? Brijder biedt verschillende behandelingen aan om uw gokverslaving te overwinnen. Na uw aanmelding bedenken we, in overleg met u, welke behandeling gokverslaving het beste bij u past.

Brijder biedt verschillende soorten behandelingen aan, zoals:

  • individuele behandeling
  • groepsbehandeling
  • online hulp
  • opname in een kliniek

Doe de Keuzehulp, doorloop een aantal stellingen, lees informatie over behandelingen bij gokken waar u meer over wilt weten en kies welke behandelingen bij u passen.

Ook kunt u een online behandeling volgen via Gokkenondercontrole.nl om te stoppen met gokken. Deze behandeling is gratis en anoniem en dankzij deze behandeling bent u goed in staat om uw gokgedrag blijvend te veranderen.

Brijder heeft ook behandeling voor jongeren tot 23 jaar bij Brijder Jeugd. U kunt ook eerst vrijblijvend contact opnemen met een ervaringsdeskundige via het e-consult.

Tijdens de behandeling gokverslaving

U leert:

  • in welke situaties u gewoonlijk gaat gokken
  • wat u op die momenten gaat doen in plaats van gokken
  • omgaan met de drang om te gokken zodat u voorkomt dat u terugvalt en weer gaat gokken

Ervaringen behandeling gokverslaving

Marco (37 jaar): 'Het begon onschuldig. Gezellig met vrienden af en toe een gokje wagen. Tot die duivelse kast me ineens twee jackpots achter elkaar gaf: 150 euro! Ik ging steeds vaker gokken. Als ik wilde stoppen met gokken won ik ineens weer. Mijn schulden liepen op en mijn vrouw ging bij me weg. Ik stond op het punt mijn huis uitgezet te worden. Toen heb ik hulp gezocht door een gokverslaving behandeling te zoeken. Nu denk ik: had ik dat maar eerder gedaan. Dat had me een hoop ellende gescheeld.'

Sebastiaan (45 jaar): 'Door mijn gokverslaving was er van mijn eigenwaarde niets meer over. Ik schaamde me kapot. Daardoor vond ik het een enorme stap om hulp te zoeken. Ik ben naar Brijder gegaan voor een behandeling gokverslaving. Nu ben ik weer trots op mezelf: ik heb die gokverslaving er toch maar mooi onder gekregen. Het afbetalen van mijn schulden gaat ook goed. Over twee jaar ben ik schuldenvrij. Dat is te overzien.'