Roken tijdens zwangerschap

Test gameverslaving

Gameverslaving.jpg

Wil je weten of er sprake is van een gameverslaving bij jou of bij jouw kind? Brijder biedt een online gameverslaving test die een indicatie geeft of jouw kind verslaafd is. Is de uitslag van de test positief? Meld je dan direct aan bij Brijder voor een behandeling gameverslaving.

Online test gameverslaving

Test je gamegedrag. We hebben een online test gameverslaving die bestaat uit vragen over  gamegedrag. Durf jij jezelf de vraag te stellen: "Ben ik gameverslaafd?". Als je dat wilt weten of wilt weten of je kind verslaafd is aan gamen, maak dan onze online gameverslaving test. Een gameverslaving gaat gepaard met diverse symptomen met lichamelijke en psychische kenmerken.

Neem rustig de tijd om de test in te vullen. Na de test krijg je direct de uitslag. Zo kun je eenvoudig testen of jij het gamegedrag op dit moment onder controle hebt. Vragen die gesteld worden zijn: 'Game je wel eens langer dan je van plan bent?', Game je wel eens om niet aan andere dingen te hoeven denken?'.

Een test kan nooit een consult of een behandeling door een arts of een hulpverlener vervangen.  Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts.