Pagina kop - dossiers met online

Test uw gebruik

  Vorige vraag

  Uitslag Opnieuw

  Wietverslaving test

  Vertoont u symptomen van cannabisverslaving? Denkt u dat u verslaafd bent aan wiet/hasj of maakt uw omgeving zich zorgen over uw gebruik? Om te kijken of u wietverslaafd bent, kunt u de online ‘wiet/hasj verslaving test’ doen. Als u de ‘wiet/hasj verslaving test’ van Brijder invult krijgt u direct de uitslag.

  Verslaafd aan wiet?

  Vraagt u zichzelf af of u verslaafd ben aan wiet? Dan is dit een goed moment om dat te testen. Neem rustig de tijd om de wiet verslaving test in te vullen. Na de test krijgt u direct de uitslag. Zo kunt u eenvoudig zien of u uw cannabisgebruik op het moment onder controle heeft, of dat er aanwijzingen zijn voor een wietverslaving.

  Let op! Een online wiet test kan nooit een consult of een behandeling door een arts of hulpverlener vervangen en de wiet verslaving test stelt ook geen officiële diagnose. Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts. 

  Brijder biedt verschillende behandelingen voor een cannabisverslaving aan. U besluit samen met ons welke behandeling het best bij u past. Voor meer informatie en de Keuzehulp ga naar: behandelingen.

  Wiet verslaving test

  De wiet verslavend test bestaat uit 16 vragen over uw cannabisgebruik. Wat we zoal van u willen weten: 'Hoe vaak gebruikt u cannabis?', 'Hoeveel geld geeft u gemiddeld per week uit aan wiet?', 'Hoe vaak bent u stoned?' en 'Gebruikt u cannabis wel eens in combinatie met andere drugs of alcohol?' Onze zelftest is een prima middel om u bewust te laten worden van uw wietgebruik.