Wietverslaving test

Denkt u dat u verslaafd bent aan wiet of maakt uw omgeving zich zorgen over uw gebruik? Er bestaan tal van online zelftests die u kunt invullen om te monitoren of u mogelijk wietverslaafd bent. De online zelftest van Brijder bestaat uit 16 vragen en het invullen ervan kost u slechts 5 minuten van uw tijd. Als u de wietverslavingtest heeft ingevuld krijgt u direct de uitslag. Doe direct de online test!

Verslaafd aan wiet?

Vraagt u zichzelf af of u verslaafd ben aan wiet? Dan is dit een goed moment om dat te testen. Neem rustig de tijd om de wietverslavingtest in te vullen. Na de test krijgt u direct de uitslag. Zo kunt u eenvoudig zien of u uw cannabisgebruik op het moment onder controle heeft, of dat er aanwijzingen zijn voor een wietverslaving.

Let op! Een online test kan nooit een consult of een behandeling door een arts of hulpverlener vervangen en de test stelt ook geen officiële diagnose. Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts. 

Brijder biedt verschillende behandelingen voor een cannabisverslaving aan. U besluit samen met ons welke behandeling het best bij u past. U kunt bijvoorbeeld een individuele of groepsbehandeling volgen, online hulp inschakelen of ervoor kiezen om opgenomen te worden in een kliniek. Voor meer informatie over behandeltechnieken kunt u terecht op de pagina over behandelingen.

Wietverslavingtest

De wietverslavingtest bestaat uit 16 vragen over uw cannabisgebruik. Wat we zoal van u willen weten: 'Hoe vaak gebruikt u cannabis?', 'Hoeveel geld geeft u gemiddeld per week uit aan wiet?', 'Hoe vaak bent u stoned?' en 'Gebruikt u cannabis wel eens in combinatie met andere drugs of alcohol?' Onze zelftest is een prima middel om u bewust te laten worden van uw wietgebruik.

Start de online zelftest wietverslaving.