Pagina kop - dossiers met online

Test jouw gebruik

  Vorige vraag

  Resultaat Opnieuw

  Wietverslaving test

  Vertoon je symptomen van cannabisverslaving? Denk je dat je verslaafd bent aan wiet/hasj of maakt jouw omgeving zich zorgen over jouw gebruik? Om te kijken of je wietverslaafd bent, kun je de online ‘wiet/hasj verslaving test’ doen. Als je de ‘wiet/hasj verslaving test’ van Brijder invult krijg je direct de uitslag.

  Ben ik verslaafd aan wiet?

  Vraag je jezelf af of je verslaafd ben aan wiet? Dan is dit een goed moment om dat te testen. Neem rustig de tijd om de wiet verslaving test in te vullen. Na de test krijg je direct de uitslag. Zo kun je eenvoudig zien of je jouw cannabisgebruik op het moment onder controle hebt, of dat er aanwijzingen zijn voor een wietverslaving.

  Let op! Een online wiet test kan nooit een consult of een behandeling door een arts of hulpverlener vervangen en de wiet verslaving test stelt ook geen officiële diagnose. Neem bij klachten of in spoedeisende situaties contact op met een arts. 

  Brijder biedt verschillende behandelingen voor een cannabisverslaving aan. Je besluit samen met ons welke behandeling het best bij jou past. Voor meer informatie en de Keuzehulp ga naar: behandelingen.

  Wiet verslaving test

  De wiet verslaving test bestaat uit 16 vragen over jouw cannabisgebruik. Wat we zoal van jou willen weten: 'Hoe vaak gebruik je cannabis?', 'Hoeveel geld geef je gemiddeld per week uit aan wiet?', 'Hoe vaak ben je stoned?' en 'Gebruik je cannabis wel eens in combinatie met andere drugs of alcohol?' Onze zelftest is een prima middel om je bewust te laten worden van jouw wietgebruik.