Pagina kop - dossiers met online

Mijn verhaal

Wat+is+jouw+verhaal.jpg

Door ervaringsverhalen te delen wil Brijder laten zien dat je niet zomaar verslaafd raakt. Aan een alcoholverslaving is vaak veel voorafgegaan. Maar hoe slecht het ook met iemand gaat, er is bijna altijd een mogelijkheid tot herstel. Dit gaat vaak in kleine stapjes. Elk stapje is er een.

Perspectief

Dat willen de mensen die hun verhaal over alcoholverslaving vertellen laten zien en daarmee hoop en perspectief bieden aan iedereen die met hun alcoholverslaving worstelt.

Achter elk verhaal zit een vader, een moeder, een goede vriend. Allemaal mensen die graag hadden gewild dat hun leven op een bepaald moment anders was gelopen. Ze krijgen te maken met vooroordelen. Terwijl het geen verliezers, maar winnaars zijn. Om je verslaving te overwinnen, heb je lef, wilskracht en doorzettingsvermogen nodig. Elke persoonlijke overwinning is er een.

Als je geïnspireerd bent door deze verhalen en graag wil gaan werken aan jouw alcoholverslaving, meld je dan nu aan. Hoe eerder je hulp zoekt, hoe beter en sneller wij jou kunnen helpen.

Wil je hier ook jouw verhaal delen en anderen inspireren? Stuur jouw verhaal dan naar communicatie@brijder.nl