Pagina kop - locaties

Lisse

Over ons


Steunpunt

De vestiging van Brijder in Lisse aan de Grachtweg 30 is bedoeld als steunpunt. U kunt hier alleen langskomen als u een afspraak heeft.

Hulp voor iedereen

Onze hulp is voor iedereen met een verslavingsprobleem. U staat er niet alleen voor! In overleg met u bepalen we welke behandeling het beste bij u en uw omgeving past. Met onze zorg willen wij een verslaving voorkomen, uw verslaving behandelen en de kwaliteit van leven verbeteren. Dit doen wij met een team van ruim 1000 opgeleide medewerkers. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor onze zorg? Neem dan contact met ons op.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Lisse

Adres

Grachtweg 30
2161 HN Lisse
06 12 17 66 78
088 358 39 10 (receptie)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Openingstijden op afspraak.