Pagina kop - locaties

Lisse

Over ons


Steunpunt

De vestiging van Brijder in Lisse aan de Grachtweg 30 is bedoeld als steunpunt. Je kunt hier alleen langskomen als je een afspraak hebt.

Hulp voor iedereen

Onze hulp is voor iedereen met een verslavingsprobleem. Je staat er niet alleen voor! In overleg met jou bepalen we welke behandeling het beste bij jou en jouw omgeving past. Met onze zorg willen wij een verslaving voorkomen, jouw verslaving behandelen en de kwaliteit van leven verbeteren. Dit doen wij met een team van ruim 1000 opgeleide medewerkers. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor onze zorg? Neem dan contact met ons op.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Lisse

Adres

Grachtweg 30
2161 HN Lisse
06 12 17 66 78
088 358 39 10 (receptie)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak
​​​​​​​Maak altijd een afspraak als je langs wilt komen.