Deel uw ervaringen met ons

Aanmelden+verslavingszorg.jpg

Bij Brijder staat kwaliteit van zorg voorop. Dat betekent dat we graag van u terug horen hoe u onze zorg ervaart. Aandacht voor uw klachten, complimenten en suggesties is voor ons vanzelfsprekend.

Wij horen graag uw mening over uw behandeling. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als u niet tevreden bent, willen we dat graag weten.

Deel uw ervaringen met ons

Bespreek uw klacht, compliment, suggestie of vraag met uw behandelaar of verstuur digitaal. Voor de juiste verwerking van uw melding kiest u een van onderstaande reactieformulieren:

Uw melding liever schriftelijk verzenden? Stuur uw klacht, compliment, suggestie of vraag naar:

Parnassia Groep

t.a.v. klachtafhandeling

Antwoordnummer 24680

2490 WB Den Haag

 

Klachten over uw behandeling

Klachten zijn een signaal dat er iets aan de hand is. Bent u niet tevreden, dan willen we dat graag weten. Blijven rondlopen met een klacht lost niets op en kan de behandeling of de begeleiding van familie en naasten in de weg staan. Lees meer over klachtenregeling bij Parnassia Groep.

Registratie

Om uw reactie zorgvuldig te kunnen afhandelen, vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen.

In alle gevallen zorgen de betrokken medewerkers ervoor dat uw klacht, compliment, suggestie of vraag genoteerd en behandeld wordt. Als u een online formulier hebt ingevuld, ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging. Als u dat op prijs stelt, ontvangt u naderhand ook persoonlijk bericht over de afhandeling van uw melding.

Om goed te kunnen inspelen op verbetersuggesties, houden wij een registratie bij van alle meldingen die ons bereiken.