Consultatie en advies

Natuurlijk is Brijder Jeugd ook altijd te benaderen voor consultatie en advies. Met ons specialistische team, bestaand uit behandelaren, GZ-psychologen, verslavingsartsen en een psychiater, en ons uitgebreide netwerk denken we graag met je mee bij vragen over de jeugdverslavingszorg. Ook zijn wij ook altijd bereikbaar indien er een second opinion gewenst is.

We geven consultatie en advies aan zorgverleners met vragen over de jeugdverslavingszorg in het algemeen, maar we kijken ook graag met je mee of een behandeling bij de Jeugdverslavingszorg passend is.
Jongeren met een middelenafhankelijkheid of een gedragsverslaving hebben vaak meerdere problemen die ook aandacht verdienen. Soms is niet duidelijk wat de rol van middelengebruik is in een behandeling voor andere problemen. Of er is onduidelijkheid over de ernst en functie van het gebruik of de gedragsverslaving.

In deze gevallen geeft Brijder jeugd advies, maar we zijn ook altijd bereikbaar voor een second opinion.

Contact

Stuur een mail met jouw naam en telefoonnummer en de vraag die je hebt. Vergeet daarbij niet de leeftijd en de thuissituatie van de betreffende jongere te vermelden.  Dan kunnen wij inschatten wie van onze hulpverleners het beste contact met je op kan nemen.

Voor hulp en/of advies in: