Pagina kop - locaties

Zaandam

Over ons


Algemeen

Als u problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kunt u bij ons terecht. Ook als er naast uw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

Ben je tussen de 12 en 23 jaar oud en wil je informatie over drank of drugs of ben je wellicht verslaafd? Dan ben je bij de vestiging Zaandam aan het juiste adres. Wij geven informatie over genotsmiddelen of kunnen jou helpen je verslaving te overwinnen. Op deze manier krijg je de controle over je leven terug. We richten ons tijdens een behandeling niet alleen op jou, maar ook op school, huisvesting en familie of vrienden. Voor meer informatie over onze behandelingen kun je terecht op de website Brijder Jeugd.

Medicatiepoli

Brijder beschikt in Zaandam over een medicatiepoli. Gebruikt u methadon om een verslaving onder controle te krijgen? Dan kunt u dat bij ons ophalen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden: alle medicatie wordt onder toezicht verstrekt en moet door uzelf worden afgehaald. De medicatiepoli is geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Inloop

Als u behoefte heeft aan wat persoonlijke aandacht, een kop koffie of een gesprek met lotgenoten bent u van harte welkom in onze inloopvoorziening. Deze is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 13.00 uur. Let op: de inlooppoli is alleen bedoeld voor cliënten van Brijder.

Partydrugs

Gebruik je (recreatief) partydrugs als XTC, GHB of cocaïne en wil je weten of deze drugs veilig zijn? Laat de drugs dan testen in onze vestiging in Zaandam. Het inleveren van partydrugs kan elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Zaandam

Adres

St Cathrijnestraat 12
1501 NN Zaandam
088 358 37 51
088 358 33 00 (bellen buiten kantoortijden)

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur

Inloop

Adres: Zijtocht 2, Zaandam.

Maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 13.00 uur. Alleen voor cliënten die bij Brijder staan ingeschreven.

Inleveren partydrugs
Elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Medicatiepoli
Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.