Pagina kop - locaties

Zaandam / Brijder Jeugd

Over ons


Algemeen

Als je problemen ervaart door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen, gokken of andere gedragsverslavingen kun je bij ons terecht. Ook als er naast jouw verslaving ook psychische problemen spelen, zoals angst, adhd of depressie. Voor jongeren tot 23 hebben we speciale behandelmogelijkheden via Brijder Jeugd.

Jeugd

Ben je tussen de 12 en 23 jaar oud en wil je informatie over drank of drugs of ben je wellicht verslaafd? Dan ben je bij de vestiging Zaandam aan het juiste adres. Wij geven informatie over genotsmiddelen of kunnen jou helpen je verslaving te overwinnen. Op deze manier krijg je de controle over je leven terug. We richten ons tijdens een behandeling niet alleen op jou, maar ook op school, huisvesting en familie of vrienden. Voor meer informatie over onze behandelingen kun je terecht op de website Brijder Jeugd.

Medicatiepoli

Brijder beschikt in Zaandam over een medicatiepoli. Gebruik je methadon om een verslaving onder controle te krijgen? Dan kun je dat bij ons ophalen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden: alle medicatie wordt onder toezicht verstrekt en moet door jezelf worden afgehaald. De medicatiepoli is geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Inloop

Als je behoefte hebt aan wat persoonlijke aandacht, een kop koffie of een gesprek met lotgenoten ben je van harte welkom in onze inloopvoorziening. Deze is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 13.00 uur. Let op: de inlooppoli is alleen bedoeld voor cliënten van Brijder.

Testservice

Daarnaast beschikken wij op deze locatie over een testservice voor gebruikers van partydrugs. We testen bij de testservice onder andere XTC, cocaïne, speed, LSD en ketamine, met als doel het beperken van de gezondheidsrisico’s. Ook kunnen we op deze manier monitoren welke illegale drugs in omloop zijn. Lees meer over de voorwaarden van het testen van drugs en de openingstijden op de site van Drugsinfoteam.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Zaandam / Brijder Jeugd

Adres

Westzijde 120
1506 EJ Zaandam
088 358 37 51

Openingstijden

Maandag: - 17:00 uur
Dinsdag: - 17:00 uur
Woensdag: - 17:00 uur
Donderdag: - 17:00 uur
Vrijdag: - 17:00 uur

Inloop

Adres: Zijtocht 2, Zaandam.

Maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 13.00 uur. Alleen voor cliënten die bij Brijder staan ingeschreven.

Inleveren partydrugs
Kijk voor de inlevertijden op Drugsinfoteam.

Medicatiepoli
Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.