Pagina kop - locaties

Verslavingszorg Texel

Over ons


Algemeen

Als u hulp zoekt voor uw problemen met uw verslaving biedt het steunpunt op Texel hulpverlening. Zodat u niet naar Den Helder hoeft voor behandeling. Naast een verslaving komen er ook vaak
psychische problemen voor. Denk aan depressie of een angststoornis. Ook bij deze problemen ondersteunen wij u.

Behandelmogelijkheden

Tijdens uw behandeling sluiten we zoveel mogelijk aan op uw wensen en mogelijkheden. Via de GGZ keuzehulp app kunt u onderzoeken welke behandeling bij u past. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Verslavingszorg Texel

Adres

Pontweg 106
1791 LB Den Burg
088 358 37 00 (Den Helder)
088 358 33 00 (aanmelden)

Spreekuur op afspraak via vestiging Den Helder.