Pagina kop - locaties

Algemeen Hoofdkantoor

Over ons

Algemeen

Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van verslaving, met alle problemen die daarbij komen. Onze hulp is er voor iedereen.


Onze missie:

  • Voorkomen van persoonlijk leed en maatschappelijke kosten
  • Voorkomen verslavingsgedrag, door inzet preventie en vroegsignalering en –diagnostiek
  • Herstel bevorderen. Dichtbij en met zo licht mogelijke interventies, met gebruikmaken van bestaande (informele) steunsystemen.

Dit doen we o.a. door 'Samen werk maken van herstel'. Met cliënten, naast betrokkenen, financiers en medewerkers. De focus ligt op de talenten en mogelijkheden van cliënten en medewerkers en ervaringsdeskundigheid, wetenschappelijke en professionele kennis zijn gelijkwaardige bronnen voor ons beleid. Deze uitgangspunten hebben we ook opgenomen in onze visie. Met een eigen onderzoeksafdeling (PARC) willen we op grond van wetenschappelijk onderzoek bijdragen aan effectieve en doelmatige zorg aan verslaafde mensen en mede richting geven aan ons beleid

Lees onze folder Je bent verwezen naar een van onze onderdelen

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden.Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Algemeen Hoofdkantoor

Adres

Monsterseweg 93
2553 RJ Den Haag
088 358 20 00

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur