Pagina kop - locaties

Hoofddorp kliniek

Over ons


Algemeen

Als uw leven ontregeld is door alcohol en drugs dan kunt u bij ons terecht. Vaak gaat een verslaving ook gepaard met psychische problemen. Het is belangrijk om deze problemen ook aan te pakken. Naast dat u in onze kliniek terecht kan om te ontgiften (detox), is er daarom ook de mogelijkheid tot psychologisch onderzoek of psychiatrische diagnostiek. Na uw opname volgt meestal een ambulante behandeling. Uw opname varieert van enkele dagen tot enkele weken.

GHB verslaving

Onze kliniek heeft een aparte afdeling voor mensen die verslaafd zijn aan GHB. Iedereen die dagelijks GHB gebruikt en merkt dat stoppen of minderen heftige afkickverschijnselen geeft, komt in aanmerking voor een speciale klinische behandeling op een detoxafdeling van Brijder. Wij bieden 24 uur per dag begeleiding, waardoor er voortdurend ingespeeld kan worden op klachten bij uw afbouw.

Bepaal uw behandelmogelijkheden

Via de GGZ Keuzewijzer app Brijder kunt u zich voorbereiden op welke behandeling aansluiten op uw wensen en mogelijkheden. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

  • ernstige of langdurige verslavingsproblemen;
  • andere psychische problemen (depressie, angst, ADHD, trauma), naast de verslaving;
  • onvoldoende resultaat bij een ambulante behandeling.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Hoofddorp kliniek

Adres

Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
088 358 35 10
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur