Pagina kop - locaties

Hoofddorp kliniek

Over ons


Verslavingskliniek in Hoofddorp

Als jouw leven ontregeld is door alcohol en drugs dan kun je bij ons terecht. Vaak gaat een verslaving ook gepaard met psychische problemen. Het is belangrijk om deze problemen ook aan te pakken. Naast dat je in onze kliniek terecht kan om te ontgiften (detox), is er daarom ook de mogelijkheid tot psychologisch onderzoek of psychiatrische diagnostiek. Na opname volgt meestal een ambulante behandeling. Jouw opname kan varieëren van enkele dagen tot enkele weken.

GHB verslaving

Onze kliniek heeft een aparte afdeling voor mensen die verslaafd zijn aan GHB. Iedereen die dagelijks GHB gebruikt en merkt dat stoppen of minderen heftige afkickverschijnselen geeft, komt in aanmerking voor een speciale klinische behandeling op een detoxafdeling van Brijder. Wij bieden 24 uur per dag begeleiding, waardoor er voortdurend ingespeeld kan worden op klachten bij jouw afbouw.

Opname in onze afkickkliniek in Hoofddorp

Via de GGZ Keuzewijzer app Brijder kun je je voorbereiden op welke behandelingen aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Of zie het totaaloverzicht van onze behandelingen.

  • ernstige of langdurige verslavingsproblemen
  • andere psychische problemen (depressie, angst, ADHD, trauma), naast de verslaving
  • onvoldoende resultaat bij een ambulante behandeling

Wil je opgenomen worden? Neem dan contact op met jouw huisarts die je kan verwijzen naar een Brijder vestiging in jouw regio.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om patiënten aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan iemand anders inplannen. Je kunt afzeggen bij de vestiging waar je de afspraak hebt gemaakt. Zeg je niet of te laat af, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Wij zijn gevestigd aan de achterkant van het Spaarnegasthuis (Hfd).

Hoofddorp kliniek

Adres

Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
088 358 35 10
023 890 39 10 (na 17.00 uur en weekend)

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur
Wij zijn gevestigd aan de achterkant van het Spaarnegasthuis (Hfd).