Pagina kop - locaties

Hoofddorp

Over ons


Algemeen

Bij ons u kunt rekenen op een echt andere aanpak. Waaraan merkt u dit?

  • Uw eerste telefonische contact is doorgaans met een ervaringscoach. Zij weten hoe moeilijk het is om de eerste stap naar ondersteuning te zetten. Zij kunnen u stimuleren, een luisterend oor bieden en met u zoeken naar uw persoonlijke voorkeuren.

  • Vervolggesprekken met een ervaringscoach zijn mogelijk.

  • Aan de hand van kennismakingsverhalen op de website van Brijder Web Haarlemmermeer kiest u zelf uw behandelaar. Een klik met uw behandelaar bepaalt mede het succes van uw behandeling.

  • U bepaalt wanneer en waar u uw behandelaar wilt spreken. Dit kan ook buiten kantoortijden

  • Ook als partner of naastbetrokkene kunt u bij ons terecht voor vragen, advies en/of ondersteuning

Locatie

Wij werken niet vanaf een vaste locatie. Samen zoeken we een plek waar uw behandeling het beste plaats kan vinden. Wij zijn ook te vinden in Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Zwanenburg, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius en Schiphol (rijk). Meer informatie over Brijder Web leest op onze eigen website.
Meer informatie en aanmelden

Voor verwijzers

U kunt uw patiënten aanmelden via BrijderWebHaarlemmermeer@brijder.nl of cliënten zichzelf laten aanmelden op onze website.

Voor vragen of overleg kunt u direct contact opnemen tussen 9.00 en 17.00 uur met Brijder Web via: 088 - 358 35 10 . Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en in ieder geval binnen 24 uur.
Meer informatie en aanmelden

Hoofddorp