Pagina kop - locaties

Hoofddorp

Over ons


Algemeen

Bij ons kan je rekenen op een echt andere aanpak. Waaraan merk je dit?

  • Jouw eerste telefonische contact is doorgaans met een ervaringscoach die weet hoe moeilijk het is om de eerste stap naar ondersteuning te zetten. Hij/Zij kan jou stimuleren, een luisterend oor bieden en met jou zoeken naar uw persoonlijke voorkeuren.

  • Vervolggesprekken met een ervaringscoach zijn mogelijk.

  • Aan de hand van kennismakingsverhalen op de website van Brijder Web Haarlemmermeer kiest je zelf jouw behandelaar. Een klik met de behandelaar bepaalt mede het succes van jouw behandeling.

  • Jij bepaalt wanneer en waar je jouw behandelaar wilt spreken. Dit kan ook buiten kantoortijden

  • Ook als partner of naastbetrokkene kun je bij ons terecht voor vragen, advies en/of ondersteuning

Locatie

Wij werken niet vanaf een vaste locatie. Samen zoeken we een plek waar jouw behandeling het beste plaats kan vinden. Wij zijn ook te vinden in Nieuw Vennep, Vijfhuizen, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Zwanenburg, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius en Schiphol (rijk). Meer informatie over Brijder Web lees je op onze eigen website.
Meer informatie en aanmelden

Voor verwijzers

Je kunt jouw patiënten aanmelden via BrijderWebHaarlemmermeer@brijder.nl of patiënten zichzelf laten aanmelden op onze website.

Voor vragen of overleg kun je direct contact opnemen tussen 9.00 en 17.00 uur met Brijder Web via: 085 208 62 90. Buiten deze tijden kun je een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op (in ieder geval binnen 24 uur).
Meer informatie en aanmelden

Hoofddorp