Pagina kop - locaties

Haarlem Zijlweg

Over ons


Algemeen

Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of ernstige verslaving. Brijder richt zich op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven. Op de locatie Zijlweg vindt u onze medicatiepoli.

Medicatiepoli

Om medicatie van Brijder te krijgen heeft u eerst een intakegesprek om uw hulpvraag helder te krijgen. Daarna krijgt iedere cliënt bij Brijder een coördinerend behandelaar. Vaak is dit een verpleegkundige of maatschappelijk werker. Daarna krijgt u een afspraak bij de arts voor een medisch onderzoek en wordt in overleg met u de medicatie vastgesteld die u verstrekt krijgt. Uw arts en uw coördinerend behandelaar bepalen hoe vaak per week u op de verstrekking moet komen. In de eerste maanden wordt u vaker op de verstrekking verwacht, zodat wij een beeld krijgen hoe u op de medicatie reageert en hoe u met de medicatie omgaat. Het aantal keren dat u op de verstrekking komt, kan in de loop van de tijd wijzigen. Dit is afhankelijk van hoe het met u gaat.

Er is minimaal twee keer per jaar contact met de arts. Daarnaast heeft u regelmatig contact met u coördinerend behandelaar om het medicatiegebruik en eventuele schadelijke gevolgen, zoals bijwerkingen, in de gaten te houden.

Sommige medicijnen moeten onder toezicht van de verpleegkundige of een andere begeleider ingenomen worden.

Afhalen van de medicatie

Alleen u kunt de medicatie afhalen! Wij geven de medicatie nooit aan iemand anders mee.

Uw mening

Onze zorg wordt gemiddeld met een 8,1 beoordeeld. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Haarlem Zijlweg

Adres

Zijlweg 148c
2015 BJ Haarlem
088 358 38 80
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur
Medicatiepoli
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.