Pagina kop - locaties

Haarlem Zijlweg

Over ons


Algemeen

Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of ernstige verslaving. Brijder richt zich op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven. Op de locatie Zijlweg vind je onze medicatiepoli.

Let op: het Brijder team Sociale Verslavingszorg Haarlem is 20 december 2021 verhuist naar Schipholpoort 20, 2034 MA Haarlem. Telefoonnummers zijn ongewijzigd gebleven. ​​​​​

Medicatiepoli

Om medicatie van Brijder te krijgen heb je eerst een intakegesprek om jouw hulpvraag helder te krijgen. Daarna krijgt iedere cliënt bij Brijder een coördinerend behandelaar. Vaak is dit een verpleegkundige of maatschappelijk werker. Daarna krijg je een afspraak bij de arts voor een medisch onderzoek en wordt in overleg met jou de medicatie vastgesteld die je verstrekt krijgt. Jouw arts en jouw coördinerend behandelaar bepalen hoe vaak per week je op de verstrekking moet komen. In de eerste maanden word je vaker op de verstrekking verwacht, zodat wij een beeld krijgen hoe je op de medicatie reageert en hoe je met de medicatie omgaat. Het aantal keren dat je op de verstrekking komt, kan in de loop van de tijd wijzigen. Dit is afhankelijk van hoe het met je gaat.

Er is minimaal twee keer per jaar contact met de arts. Daarnaast heb je regelmatig contact met jouw coördinerend behandelaar om het medicatiegebruik en eventuele schadelijke gevolgen, zoals bijwerkingen, in de gaten te houden.

Sommige medicijnen moeten onder toezicht van de verpleegkundige of een andere begeleider ingenomen worden.

Afhalen van de medicatie

Alleen jij kunt de medicatie afhalen! Wij geven de medicatie nooit aan iemand anders mee.

Jouw mening

Onze zorg wordt gemiddeld met een 8,1 beoordeeld. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Haarlem Zijlweg

Adres

Zijlweg 148c
2015 BJ Haarlem
088 358 38 80
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: - 17:00 uur
Medicatiepoli
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.