Pagina kop - locaties

Haarlem Testservice

Over ons

Testservice

Drugsgebruik kent risico's die je direct of vrij snel kan ervaren, maar ook risico's die later problemen kunnen veroorzaken. Aan de buitenkant kun je namelijk niet zien welke stof aan een bepaalde drug is toegevoegd en wat de sterkte hiervan is. Het is daarom aan te raden om drugs te laten testen. Dit kan bij de vestiging van Brijder in Leiden. We testen jouw drugs ter plekke waarbij je meestal direct de uitslag krijgt. Herkennen we een pil niet, dan kan het zijn dat we deze doorsturen naar een laboratorium. Je hebt dan de uitslag na 1 of 2 weken. Poeders en vloeistoffen sturen we sowieso naar het lab. Ook dan heb je de uitslag na 1 of 2 weken. Laat je drugs dus bijtijds testen als je wilt weten wat je gaat gebruiken.


Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Haarlem Testservice

Adres

Schipholpoort 20
2034 MA Haarlem
088 358 38 00

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 - 17:00 uur