Pagina kop - locaties

Haarlem Testservice

Over ons


Testservice

Drugsgebruik kent risico's die je direct of vrij snel kan ervaren, maar ook risico's die later problemen kunnen veroorzaken. Aan de buitenkant kun je namelijk niet zien welke stof aan een bepaalde drug is toegevoegd en wat de sterkte hiervan is. Het is daarom aan te raden om drugs te laten testen. Dit kan bij de vestiging van Brijder in Leiden. We testen uw drugs ter plekke waarbij u meestal direct de uitslag krijgt. Herkennen we een pil niet, dan kan het zijn dat we deze doorsturen naar een laboratorium. U heeft dan de uitslag na 1 of 2 weken. Poeders en vloeistoffen sturen we sowieso naar het lab. Ook dan heb je de uitslag na 1 of 2 weken. Laat je drugs dus bijtijds testen als je wilt weten wat je gaat gebruiken.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Haarlem Testservice

Adres

Richard Holkade 4
2033 PZ Haarlem
088 358 38 00

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur

Verhuizing-

Per 26 juni wordt ons nieuwe adres: Schipholpoort 20, 2034 MA Haarlem