Pagina kop - locaties

Den Haag Re-entry Woonbegeleiding Den Haag

Over ons


Algemeen

Wij bieden je een woon- en nazorgprogramma waarbij we je ondersteunen en begeleiden bij jouw herstel op verschillende leefgebieden. Zoals wonen, werken, sociale contacten en financiën.

Voor wie is Re-entry?

Re-entry kan iets voor jou betekenen als je:

  • kiest voor een leven zonder middelen
  • een hulpvraag hebt, gericht op een ontwikkeling naar zelfstandigheid
  • bereid bent om tenminste 24 uur per week zinvolle dagbesteding te doen
  • 18 jaar of ouder bent
  • bereid bent om aanvullende behandelingen te volgen voor een blijvend stabiel leven

Hoe je je aanmeldt

Als je graag naar Re-entry wilt komen, kan jouw behandelaar/contactpersoon je aanmelden via re-entry@brijder.nl. Wij kijken op basis van jouw dossiergegevens en jouw hulpvraag of Re-entry kan bijdragen aan jouw herstel. Als wij denken dat dit zo is, hebben wij samen met jou en jouw behandelaar een gesprek. Dit gesprek is bedoeld om nader kennis met elkaar te maken, zodat je zelf en wij nog beter kunnen bepalen of Re-entry inderdaad de juiste plek voor jou is. Tijdens dit gesprek brengen wij zowel jouw klachten en problemen, maar ook jouw krachten en jouw hulpvraag in kaart. Wij vragen je voorafgaand aan dit gesprek een formulier met enkele vragen in te vullen. Dit formulier krijg je van jouw behandelaar/contactpersoon. Na dit gesprek bepalen we definitief of het programma bij Re-entry je verder kan helpen en aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

Jouw mening

Brijder verslavingszorg is door jou beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Je kunt jouw mening over jouw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor consultatie en advies en om jouw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op jouw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kun je direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor jouw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat je niet op jouw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Jouw afspraak kun je afzeggen bij de vestiging waar je deze ook hebt gemaakt. Hartelijk dank voor jouw medewerking.

Den Haag Re-entry Woonbegeleiding Den Haag

Adres

Terwestenstraat 7-13
2525 GD Den Haag
088 358 39 31
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: - 17:00 uur