Pagina kop - locaties

Den Haag Re-entry Woonbegeleiding Den Haag

Over ons


Algemeen

Wij bieden u een woon- en nazorgprogramma waarbij we u ondersteunen en begeleiden bij uw herstel op verschillende leefgebieden. Zoals wonen, werken, sociale contacten en financiën.

Voor wie is Re-entry?

Re-entry kan iets voor u betekenen als u:

  • kiest voor een leven zonder middelen;
  • een hulpvraag hebt, gericht op een ontwikkeling naar zelfstandigheid;
  • bereid bent om tenminste 24 uur per week zinvolle dagbesteding te doen;
  • 18 jaar of ouder bent;
  • bereid bent om aanvullende behandelingen te volgen voor een blijvend stabiel leven.

Hoe u zich aanmeldt

Als u graag naar Re-entry wilt komen, kan uw behandelaar/contactpersoon u aanmelden via re-entry@brijder.nl. Wij kijken op basis van uw dossiergegevens en uw hulpvraag of Re-entry kan bijdragen aan uw herstel. Als wij denken dat dit zo is, hebben wij samen met u en uw behandelaar een gesprek. Dit gesprek is bedoeld om nader kennis met elkaar te maken, zodat u zelf en wij nog beter kunnen bepalen of Re-entry inderdaad de juiste plek voor u is. Tijdens dit gesprek brengen wij zowel uw klachten en problemen, maar ook uw krachten en uw hulpvraag in kaart. Wij vragen u voorafgaand aan dit gesprek een formulier met enkele vragen in te vullen. Dit formulier krijgt u van uw behandelaar/contactpersoon. Na dit gesprek bepalen we definitief of het programma bij Re-entry u verder kan helpen en aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Den Haag Re-entry Woonbegeleiding Den Haag

Adres

Terwestenstraat 7-13
2525 GD Den Haag
088 358 39 31
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur