Pagina kop - locaties

Alphen aan den Rijn Stadhuisplein

Over ons


Algemeen

Bent u afhankelijk van drank of drugs en heeft u problemen om goed te functioneren in het dagelijks leven? Meld u dan aan voor een behandeling bij Brijder.

Voor alle verslavingen hebben we een behandelaanbod op maat:

Onze zorg is zo kort en licht als verantwoord, en langer en intensiever indien nodig. Als u twijfelt over uw diagnose heeft u het recht om een second opinion aan te vragen.

We hebben een speciaal behandelaanbod voor:

Medicatiepoli

De vestiging van Brijder aan het Stadhuisplein in Alphen aan den Rijn beschikt over een medicatiepoli. Hier kunt u terecht voor het afhalen van uw medicatie, heroïne of methadon. Alle medicatie wordt onder toezicht verstrekt en moet door uzelf worden afgehaald. Om in aanmerking te komen voor medicatie moet u onder behandeling zijn bij Brijder verslavingszorg. Uw behandelaar bepaalt hoeveel keer per week u medicatie kunt afhalen. Sommige medicijnen moeten onder toezicht worden ingenomen. U bent welkom op de medicatiepoli op maandag- en vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur.

Terugvalpreventie

Brijder wil te allen tijden voorkomen dat u terugvalt in uw oude gedrag. Veel mensen kunnen vrij gemakkelijk stoppen met gebruiken, maar volhouden is soms lastig. Tijdens uw behandeling hebben wij daarom veel aandacht voor terugvalpreventie. U leert een terugval voorkomen, maar ook wat u moet doen als u wel een keer terugvalt.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Alphen aan den Rijn Stadhuisplein

Adres

Stadhuisplein 1
2405 SH Alphen aan den Rijn
088 358 30 33
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur

Medicatiepoli
Maandag en vrijdag van 11.00 uur tot 12.00 uur.
Dinsdag van 16.30 uur tot 17.30 uur.