Pagina kop - locaties

Alphen aan den Rijn Noorderkeerkring

Over ons


Algemeen

Brijder biedt op de locatie Alphen aan den Rijn Noorderkeerkring hulp aan mensen vanaf 23 jaar (en jongeren tussen de 12 en 23 jaar) die teveel alcohol drinken, verslaafd zijn aan drugs of overmatig gamen of gokken. Na het aanmeldgesprek en het intakegesprek wordt besloten welke hulp nodig is. Wij bieden verschillende soorten behandeling aan.

Volwassenen

Wij ondersteunen u graag bij uw doelen en wensen en daarom hebben wij een groot deel van onze behandelingen voor u beschreven en daar ervaringsverhalen aan toegevoegd. Aan de hand van deze informatie kunt u kijken welke behandelmogelijkheden er voor u zijn.

Jeugd

Brijder Jeugd biedt verschillende behandelingen aan voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar, zoals Cognitieve gedragstherapie (CGT), Multi Dimensionele Familie Therapie (MDFT), online contact, Systeemtherapie, Kliniek Mistral en Kliniek Feniks. Op de pagina behandelingen vindt u alle informatie over deze behandelingen.

Uw mening

Brijder verslavingszorg is door u beoordeeld met een 8,1. Om onze zorg continu te verbeteren, is uw mening belangrijk. Deel daarom uw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

U kunt uw mening over uw behandeling ook geven via Zorgkaart Nederland.

Voor verwijzers

We hebben voor u een handig verwijzerspunt waar u terecht kunt voor consultatie en advies en om uw patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op uw patiënten die bij ons in behandeling zijn, kunt u direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Afspraak afzeggen

Verhinderd voor uw afspraak? Laat ons dit op tijd weten! Het kan gebeuren dat u niet op uw afspraak kunt komen. Laat ons dit uiterlijk één werkdag van te voren weten. Wij kunnen op dit tijdstip dan een andere cliënt inplannen. Uw afspraak kunt u afzeggen bij de vestiging waar u deze ook heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Alphen aan den Rijn Noorderkeerkring

Adres

Noorderkeerkring 20
2408 GZ Alphen aan den Rijn
088 358 30 33
088 358 33 00 (aanmelden)

Openingstijden

Werkdagen: 9:00 - 17:00 uur