Pagina kop brijder web

Bepalen wat nodig is

Logo+bweb200.jpg

Wilt u een (gedeeltelijke) internetbehandeling waarbij u online de opdrachten maakt? Gesprekken op een locatie naar keuze of op één van onze locaties? (Beeld)bellen? Thuis stoppen onder medische begeleiding? U bepaalt wat nodig is. Als u wilt kunt u familie, vrienden, maar ook de gemeente of een andere zorginstelling betrekken bij uw behandeling.

 

Behandelaar en ervaringscoach kiezen


Uit onderzoek blijkt dat wanneer er een klik is met uw behandelaar of ervaringscoach u sneller herstelt. Daarom kunt u bij ons kiezen met wie u wilt samenwerken. Geen klik of iemand anders nodig? Geen probleem, u kunt altijd wisselen.

Uw behandelplan


Als u weet hoe u uw doelen wilt bereiken, leggen we deze vast in een behandelplan. U houdt zelf de regie over het plan. Samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering. Uw plan kunnen we altijd tussentijds aanpassen. Wij doen alleen wat werkt. Werkt iets niet dan stoppen we ermee. Uw ervaringskennis is belangrijk.

Een vrijblijvend gesprek


Of u nu wel of niet bij ons in behandeling bent, u kunt altijd vrijblijvend een gesprek hebben met één van onze behandelaren of een ervaringscoach. Voor een vrijblijvend gesprek worden geen kosten berekend. Een ervaringscoach weet net als u hoe het is om te leven met een verslaving. Ook kunt u of uw naasten in contact komen met een familie ervaringscoach die weet wat het is om samen te leven met iemand die verslaafd is. Ervaringen delen kan heel prettig zijn en bijdragen aan uw herstel.

Aanmelden


U kunt op de website uw behandelaar kiezen. Voor al onze behandelingen is een verwijsbrief nodig van uw huisarts of een andere verwijzer. Bij twijfel nodigen we u van harte uit om vrijblijvend een gesprek te hebben met een behandelaar of ervaringscoach naar keuze. Wij staan u graag te woord, via de telefoon, mail of maken een afspraak bij u in de buurt.

Kosten en vergoedingen


Behandeling in de Geestelijke Gezondheidszorg valt binnen de basisverzekering die iedereen verplicht is af te sluiten. Het eigen risico bij uw zorgverzekering dient u zelf te voldoen (een eventuele betalingsregeling kunt u bespreken met uw verzekeraar).

Detox thuis


Als u de wens heeft om te stoppen met het gebruik van alcohol, is het soms noodzakelijk het ontwennen (detoxificatie) medisch te ondersteunen. Binnen Brijder Web bieden we met de detox thuis een vorm van detoxificatie die niet zo ingrijpend is als opname in een kliniek. Wij zijn van mening dat het risico op terugval lager is als u in de thuissituatie stopt met drinken. Meer informatie over detox thuis alcohol.

Ervaring

Aanmelden was een grote stap, ik kon niet ook nog aan de financiële kant van aanmelden denken. Fijn dat een vrijblijvend gesprek mogelijk was en dat we daarin ook konden kijken hoe we de financiën rond konden maken.

Herstelaward Verslavingskunde NL 2018 Brijder Web

Brijder Web won bij Herstelaward 2018 Verslavingskunde NL de derde prijs!