Ik ben Tjarko Gramsma. Op mijn 27e ben ik, door het doormaken van mijn eigen verslaving, geïnspireerd geraakt om in de zorg te gaan werken.

Mijn verpleegkundige opleiding heb behaald op Hogeschool Holland en in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis. Vanaf 2008 heb ik me gespecialiseerd in de verslavingszorg bij Brijder.

Mijn werkwijze
Mijn passie voor het vak haal ik uit het avontuur, samen met  jou op zoek te zijn naar mogelijkheden om je verslaving te overwinnen. Vind jij ook dat je door je verslaving of gebruik niet meer kunt doen wat je eigenlijk belangrijk vindt? Binnen mijn aanpak bestaat veel ruimte om deze voor jou belangrijke 'verloren' zaken terug te krijgen.

De ervaring en kennis van jullie vind ik onmisbaar om de huidige zorg te verbeteren. Naast mijn uitvoerende werk zet ik me daarom ook graag in om ruimte te creëren voor cliëntgestuurde projecten en het ontwikkelen van ervaringsdeskundigheid.

Wie ik verder ben
Natuurlijk ben ik meer dan alleen een hulpverlener. Thuis ben ik echtgenoot en vader van mijn drie lieve kinderen. Ik sport graag en houd van muziek in de breedste zin van het woord: luisteren, erover lezen en ik speel graag gitaar in mijn band.