Pagina kop brijder web

Niels Bregman

Niels.jpg

Ik ben Niels Bregman, GZ–Psycholoog en werk meer dan 15 jaar in de verslavingszorg. Ik ben er van overtuigd dat de beste resultaten vaak te bereiken zijn met redelijk eenvoudige middelen, waardoor je zelf weer verder kan.

Ik ga dan ook graag op zoek naar wat bij jou kan zorgen voor een stap in jouw herstel en op welke wijze mijn kennis en ervaring daar een bijdrage aan zouden kunnen leveren.

Mijn werkwijze

Graag houd ik de toon van de gesprekken ontspannen en luchtig, zonder af te doen aan serieuze zaken en afspraken die besproken worden.

Ik heb ervaring met de behandeling van alle middelen, waarbij ik de behandeling van cannabis als mijn 'specialiteit' zie.

Naast persoonlijke gesprekken, maak ik ook veel gebruik van online behandelmogelijkheden. Op deze manier kunnen we, in korte tijd, intensief aan de slag.

Ik ben gewend om de eerste 4 gesprekken als kennismaking en verkenning van de mogelijkheden die we zien te gebruiken en waar mogelijk al te starten met een passende aanpak. Na deze eerste gesprekken kunnen we kijken of er nog meer nodig is en hoe we dat het beste vorm kunnen geven.

Je kunt je direct bij mij aanmelden of eerst een vraag stellen als je nog iets wilt weten.