Pagina kop brijder web

Ester

Ester.jpg
Ik ben Ester Teunen en werk onder andere in de regio Amstelland als preventiewerker voor Brijder Jeugd. Preventie is in het kort: het geven van voorlichting.

Je kunt bij mij terecht voor betrouwbare informatie over alcohol, drugs, tabak, gokken en gamen. Ik geef daarbij advies en denk mee. Over je eigen gebruik, of dat van iemand anders.

Veel ouders kloppen bij Brijder Jeugd, preventie aan. Soms met de handen in het haar: "Hoe kan ik mijn kind helpen" of "Hoe krijg ik mijn kind in beweging?". Opvoeden is immers niet zonder stress en conflicten. Opvoeden als jouw kind problemen ondervindt door te veel alcohol, drugs, gamen of gokken, is dat al helemaal niet.

Een gesprek met mij is gratis en vrijblijvend. Dit betekent dat er geen doorverwijzing nodig is en dat er geen kosten aan verbonden zijn. Meer informatie over Brijder Jeugd, zie www.brijderjeugd.nl

Op de website van Brijder Jeugd vind je ook informatie over de behandelmogelijkheden voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Mocht je daar vragen over hebben dan kun je ook altijd contact met mij opnemen.

Contactgegevens:
Ester Teunen
088 3582260
Preventie@brijder.nl