Pagina kop brijder web

Wiemer Bouritius

Wiemer+200x200.jpg
Mijn naam is Wiemer Bouritius en ik ben werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige bij Brijder Web voor de regio Haarlemmermeer. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in herstelklinieken, verslavingsklinieken en in de forensische zorg.

Ik heb bewust pas op latere leeftijd gekozen voor het werken in de zorg. Ik heb van jongs af aan van dichtbij gezien wat verslaving met iemand doet. Niet alleen voor de persoon die er mee worstelt, maar ook voor zijn of haar directe omgeving. Nu ik ouder word, en het beter kan relativeren, merk ik dat ik graag deze ervaring voor jou wil inzetten. Daarom mijn keuze om te gaan werken in de verslavingszorg.

Oprecht en eerlijk

Ik probeer in het contact met jou zo oprecht en eerlijk mogelijk te zijn. Ik zeg graag waar het op staat. Ik stel het op prijs als jij dat ook bij mij doet. Ik denk dat dat de basis is voor herstel.

Over mij

Even kort iets persoonlijks over mij. Ik word in mijn vrije tijd graag getatoeëerd, iets wat ook wel te zien is. Daarnaast sleutel ik aan m’n oude motorfiets die waarschijnlijk nooit afkomt en speel ik basgitaar in een classic rockband.

Neem gerust contact met me op en dan kunnen we kijken wat Brijder Web voor jou zou kunnen betekenen.